Hej!

Så...en...kanske två månader sedan jag tittade in här och lämnade spår. Faktum är att jag har fan inte tid. Haha. Antingen är det skolan som tar upp all tid eller helt enkelt livet. Har kommit på mig själv med att inte sitta ner och ha "tråkigt" en enda stund. Alltid är det någon och även när det inte är det så blir det ändå att jag gör något annat ändå.
 
Men jag mår så himla, himla bra. Eller livet går alltid upp och ned men over all - så-bra. Gick på spring break igår. Nödvändigt! Vart så himla skoltrött det senaste men vem är inte det? Haha. Skolan ger en alltid ångest. Aldrig kan man slappna av på riktigt. Men nu har jag en och en halv vecka då jag kan sova uuuut och bara roa mig. 
 
Vet inte vad jag gjort sedan jag skrev här senast. Familjen var och hälsade på för en månad sedan och annars går tiden bara ihop i ett. Dagarna flyter ihop. Umgås med så fina vänner, skrattar, firar för lilla minsta och så börjar äntligen sommaren komma hit också. Nog för att Cali alltid är fint men nu börjar det bli det där lilla extra. 
 
Fortfarande ovan att vara framför och inte bakom kameran.
 
Trillade in på min gamla blogg senast idag föresten. Och de äldre arkiven i den här bloggen. Jag gör det ibland för att påminna mig själv om hur stora steg jag tagit i livet. Stora kliv gällande jobb med mig själv och i sluet är det vad som räknas. Jag har inga planer med mitt liv mer än att vara här och plugga färigt och njuta. Men jag vet att det är här jag trivs för tillfället så det är därför jag är här.
Man ska sträva efter ett liv man inte behöver semester från. (Förutom gällande skolan. Då behöver man alltid semester) haha.
 
Blandat inlägg. Haha. Hoppas ni mår bra! Ska bli flitigare här.
 
 

Kommentarer :

#1: Carolyn

Välkommen tillbaka! Har saknat dina inlägg..
Det var din tidigare blogg, och sen denna, som gjorde att jag sökte till Capio ;)

Svar: Jag ska försöka skriva mer! Haha
Vad bra att du sökte. Hur mår du idag? Kram
Cecilia Rosell

skriven
#2: Anonym

Har saknat dina inlägg! Du är fantastisk och så vacker:)

skriven

Kommentera inlägget här :