Skolstart!

Okej...
Hej från ett nytt år? Haha. Men här är jag. 
 
Har till och med hunnit vara hemma i Sverige sedan jag tittade in här. Tråkig anledning men ack så fint. Begravningar är inget nöje precis. Men så himla bra att jag valde att åka hem. Hann vara hemma en vecka innan jag tog (24 timmars flyg) tillbaka. Uuh. 
En vecka. Dvs inte tillräckligt för att hinna återställa kroppen från jetlag. Tydligen ska det ta ett dygn per timma. Med andra ord skulle det ta 9 dagar för mig att ställa om kroppen. Men icke. Fick sisådär 3 timmars sömn per dygn. 
 
But I´m back in Caliiiiii. Får man kalla detta sitt hem nu? Jag tror allt det. Det var skolstart idag. Och jag är så himla trött. Så-himla-trött. Jag fick för mig att ta klasser så jag börjar ett och slutar tio - på kvällen. Lång dag! Och så fick jag för mig att läsa mer än jag tänkt. Och när läraren säger i EN klass att vi kommer drunkna i endast den klassen så kändes det som ett mindre bra val. Meeen ska man bli klar någon gång så får man väl helt enkelt stå ut. 
 
Annars mår jag bra! Myser i regnet och äter varma mackor. 
Puss

Kommentarer :

#1: Johanna

Hej cecilia!
Jag har följt din blogg i lite omgångar!
Har vart sjuk i anorexia för ett tag sedan men vart "frisk" i snart två år. Känner att jag vill göra nåt nytt i livet. Funderar på att göra en sådan här resa. Men har ändå svårt att ta steget. Så undrar lite hur det funkar med en sån här resa. Hur bra engelska måste man kunna från början och vad är bra att förbereda sig på osv??
Mycket tacksam för svar!! (:
Ha de bra/ Johanna

skriven

Kommentera inlägget här :