4 April

...och helt plötsligt var detta spring break över. Back to business. Har bara en månad kvar på den här terminen. Kan inte riktigt fatta det än. Har ju så himla mycket som ska fixas och vara klart innan dess. Haha. Men en sak i taget. Men jag känner i mig själv och jag är så himla duktig på att skjuta upp saker. Men vem är inte det va? 
Har inte gjort så mycket speciellt under lovet. Festat och firat allt möjligt. Mest livet. Och så var det dagsfest i förrgår med flera tusen människor. Sånt gillar vi!
 
Sitter och äter kvällis. Knäckisar med avokado + avokado + avokado. Haha. De är så goooda här. Och ett glas rödvin. Bara för att. 
 
Hur mår ni? Det är för tusan April redan. Vid den här tiden förra året så var jag redan hemma. Men detta året kommer jag inte hem förens i slutet av Maj och stannar hemma i två månader. Sen ska jag tillbaka till detta paradis. Kommer aldrig att få nog. Bara plånkan. Haha. 
 
Malibu!
 
Pluggdags. Så mycket att fixa. 
Hur mår ni??
 
 
 

Quotes!

Hej vänner.
 
Har så mycket i skolan. Både roliga och lite tyngre saker. I början av den här semestern så sa vår lärare i ämnet typografi att vi skulle ha gjort en bok tills i slutet av semestern. Suck och oj så kul gick tankarna. Dock ska vi såklart inte skriva en hel roman. Typografi går ut på exakt vad det låter som - bokstäver och ord. Och inom det ämnet får vi alltså göra en bok om vad vi vill.
Påbörjade en hel del olika projekt men inget fick mig riktigt intresserad. Så jag valde det som var både enklast och roligast. Quotes. Så, min bok kommer att vara femtio sidor med quotes. Haha. Ska be folk att skriva ner deras bästa quotes och där efter ska jag fota allt detta och skicka in boken på tryckning. Japp, kul men en hel del jobb - faktiskt.
 
Så, vänner. Hit me with your best quotes. Om allt. Tack.