Lördag!

Hej vänner.
 
Vilken dålig uppdatering jag har jämt. Förlåt. Glömmer liksom av att skirva här. Hur mår ni? Det känns som det har varit en fullspäckad vecka för mig. Går som sagt bara i skolan måndag till torsdag vilket är så så skönt. Så min helg börjar på torsdag kväll. Men har ändå hunnit plugga och vara ute och roa mig en hel del under veckan. 
 
Nåväl, det har vart en vecka med humörssvängningar om man säger så. Förstår mig inte riktigt på mig själv ibland. Och när man inte kan skylla på "den delen av månaden" så får man skylla på livet i sig. Haha. Sånt som händer men idag mår jag bra. Behöver bara lära mig att sluta överanalysera (experternas expert på det). M
 
Igår var jag iallafall iväg på öl-provning. Lika gott och kul som det låter. Små men crazy starka öl. Haha. 
 
Har inte allt för mycket plugg i skolan tack och lov. Jag och skolbänken går egentligen inte ihop. Haha. Men jag trivs som sagt riktigt bra och just nu känner jag att Sverige kan vänta länge, länge. I wanna stay heeere. 
 
Nu är det matdags. Och ikväll ska jag sitta där jag sitter nu - i soffan. Är trött. Haha.
Puss och kram och hoppas att ni har en bra helg. PUSS
 

LAS VEGAS.

Ja, bara rubriken säger sitt. Tänkte vara jobbig och bara säga hur jävla bra jag har det. Haha (Sorry not sorry). Älskar att vara spontan lika mycket som jag behöver planera. 
Denna veckans halvt spontanare blev Vegas. Härligt? Väldigt härligt. Kom hit i fredags och har hunnit göra detta sedan dess:
 
- Stor fest med Lil Jon.
- Poolpaty med Axwell som spelade. Rent ut sagt sjukaste jäkla festen. Fullt med glatt fooolk. Älskar dagsfyllor.    
 Och ja, man mår lite dåligt när man spenderar en tretimmarlön på en mojito. Men Vegas är som sagt Vegas. Haha.
- Fest nummer tre där Jason Deurlo spelade men jag kände mig trött så in i bomben och gav upp innan. (Förlåt
 Jason).
- Poolparty nummer två som var idag. Och det var såhääär bra. 
 
Spana bara dessa bilder nedan. 
 
 
Förra gången jag var i Vegas så var det kallt som tusan. Är glad att jag kom hit denna årstiden så jag kunde vara med på alla poolpatys. Ska snart ner till casinot och sen ska jag s-o-v-a. Skippade nattklubben ikväll då orken var noll. Ska åka tillbaka till Santa Barbara tidigt i morgon. 
 
Hoppas ni har det bra sötnosar.
PUSS
 

Tisdag.

Hey sweeties. 
 
Ny vecka igång - igen. Just nu känns det som jag vill stanna här föralltid. Trivs så bra, så bra. Ni får min dag i listform idag istället. Lika bra!
 
Dagens uppstigning: Halv elva började skolan och klockan stod på 09:30. 
 
Dagens frukost: Proteingröt (chokladprotein) med banan + salt. Älskar sött och salt ihop! 
 
Dagens bästa: Alla mina fina kläder jag fick med mig hem från stan. 
 
Dagens att göra: Nu är klockan dock rätt mycket. Men behöver bli klar med min lääääxa. Orkar EJ. 
 
Dagens nytta: Har vart i skolan och vart på gymmet. Alltså gymmet på skolan kan ****. Så jävla mycket regler så jag spyr! Haha. Har gymmet som en klass. Helt okej dock. 
 
Dagens köp: Varför finns det inga sandaler i affärerna? Seriöst. Men har köpt en byxdress och massa massa saker. Stackars plånbok! Men var tvungen. Haha. Och så har jag spenderat pengar på mat som vanligt. 
 
Dagens sämsta: Glömde mitt fina halsband i ett provrum :( Suck på mig själv och att hålla ordning på saker. 
 
 
 
Dagens övriga mat: Har vart hungrig hela dagen lååång. Så blir det när jag tränar tidigt på morgonen. Kroppen skriker efter mat. Äter mest hela tiden. Och det bästa med att det är tisdag? Taco tuesday. Titta bara på bilden ovan vad jag åt till middag. Mhmm..
 
Nä, nu ska jag försöka sova. Upp tidigt i morgon! Puss