"Plan A"

Allt handlar om inställning här i livet. Det finns alltid en ljus sida av allt och allt kanske inte jämt blir som man har planerat det från början. Jag tror att mycket är förutbestämt här i livet. Inte allt - men mycket. Jag tror att möten med människor är menade och jag tror liksom på ödet. Flummigt va?
Valen vi gör är självklart våra egna och det är ingen som kan bestämma över dem. Men jag är en "go with the flow-människa" som tänker att det mesta löser sig. Trots att jag inte är troende över huvud taget så tror jag någonstans att det finns en plan för oss alla men att allt beror på vad vi gör utav det och hur vi använder det. Work with what you´ve got.  
 
Inställning
 
Är samtidigt rädd att ha för höga förväntningar på allt som sker. Även ifall man ska ha en positiv inställning till allt så kan jag ibland inte låta bli att gå in med låga förväntningar just för att inte bli besviken. Och det är ju också ett sätt att hantera saker, right? Och det är inte klassat som en negativt inställning för mig. Är en väldigt positiv människa ska ni veta. 
 
 
Alltså sjukt flummigt inlägg. Haha. Har precis ätit taco tuesday (sjuuuukt mätt). Slutar skriva innan jag skriver något dumt. Har haft en bra dag i allfall! Skola, gym, bra vän och tacos. Kan det bli bättre?
 
Puss och kram så länge.
 

Kommentera inlägget här :