L.A o SB osv!

Hej mina sötnosar!
 
Hur mår ni? Jäklar vad veckorna verkligen flyger. Har varit här i över två månader redan. Och jag har dessutom verkligen brutit löftet om att vara duktig med bloggen. 
Har rätt fullspäckade dagar utan att det känns stressigt över huvud taget. Sånt är kul! Gör mycket planerade saker men lämnar ett stort utrymme för spontana saker också. Sånt är nästan det bästa, right?
 
Förra helgen hamade jag i L.A. Är lite bättre att uppdatera på Instagram (@Ceciliarosell) om ni vill se lite mer bilder. (Vilket ni vill). Hehe. Hade en grym helg där med utgångar, poolhäng, Venice beach, födelsedagsfirande (icke för mig) osv osv. Kul att träffa mycket nytt folk! Staterna gör mig fasen gott alltså. 
 
Ett drömliv - varje dag! Men sen får man inte glömma att man får en vardag här också. Med dippar, tårar, skratt, glädje... ja ni vet. Som livet är! Men bra mår jag, det är en sak som är säker. Och jag tänker inte ens dra hela "matbiten" för det är verkligen INTE något som ens snurrar i mitt huvud längre. Önskar jag kunde förklara hur fri jag känner mig :))
 
En liten outfit från L.A. 
 
Idag har jag vart och bättrat på brännan på stranden och ikväll blir en lugn kväll som resten av veckan har varit. Orkar inte ha högt tempo alla dagar och det tycker jag är mer än okej.
Hoppas ni mår bra där hemma. Puss o Kram!
 
 

Kommentarer :

#1: Malin

MEN HERREGUD KVINNA, jag blir så glad och PEPPAD av att läsa och se det här. Du är helt fantastisk (oj vad jag skrivit det många gånger nu men du är verkligen det!) och helt galet vad du är snygg?!

Svar: Blir lika glad över att höra det varje gång!!! :) Och taaaack :) Hoppas du får en bra vecka.
Cecilia Rosell

skriven
#2: Anonym

Låter helt underbart!:)

Svar: Verkligen underbart :)
Cecilia Rosell

skriven

Kommentera inlägget här :