Helg!

...och jag bara slappar och slappar. Haha. Och det är så skönt ibland. Solen tar död på min energi. Totalt. 40 grader i skuggan och det hjälper varken med kalla duschar eller dopp i havet. 
Kan inte låta bli att längta lite (bara ytterst lite) efter vintern (som bara är sval - inte kall). Haha. Men får vänta ett tag till på det.

Annars? Småsjuk. Men inget mer med det. Mår bra, så bra! 


Från i torsdag när jag kom ut och roade mig. Hoppas ni mår bra!
Vad vill ni veta? Vad vill ni läsa om? Tell me :) 

Puss


Kommentarer :

#1: Alice

Hmm... Jag gillar dina levande blogginlägg! Det andas verkligen liv, lugn och välmående om hela dig! Jag skulle vilja ha några recepttips då jag vet stt du är en jäkel på att laga mat! Och en sak till, jag kikade igenom lite gamla bilder i min dator däribland hittade jag en screenshot på en bild på dig sedan innan du kom till capio, du set tamefanken ut att vara 10år yngre idag! Kram

Svar: Och jag känner ett lugn och välmående i hela mig! :) Självklart ska jag ordna inlägg med recept. Har lagat massa god mat det senaste som jag ska dela med mig av. Kommer i veckan. Haha.. jaa.. jag kan inte annat än att hålla med. Känner mig både tio år yngre på insidan som utsidan. Kul att det syns.
Kram!
Cecilia Rosell

skriven
#2: Caro

Hej!
Jag skulle också vilja ha några recepttips :) Har du recept till något gott och enkelt glutenfritt bröd, t ex?
Och en snabb fråga: såg ditt recept till fisksoppa men du skrev inte hur mycket fisk man ska lägga i den; hur mycket blir en lagom mängd? Har aldrig lagat fisksoppa förut..
Tack på förhand!

Svar: I med MASSA fisk. Det är ju det som är godast :) Brödrecept kommer.
Cecilia Rosell

skriven
#3: Matilda Vingård

Ååååååh Cissi!! Hade helt glömt bort att du hade en blogg, vad glad jag blev som ramlade in på den igen! Vilken jäkla brud du är va!!! :D Så mycket du har gjort och gör, superwoman DELUX! Du ser verkligen ut att ha det fantastiskt, och vad kul med lite familjebesök, kan tänka mig att det är värt mycket :)
Kommer vara en daglig besökare, så vill se massa massa bilder på din härliga vardag, blir fett avis!
STOR kram till dig och fortsätt vara lika grym som du är :))

Svar: Hejj!!! :) Kul att du hittade hit igen :) Trots att jag inte är världsbäst på att uppdatera. Livet kommer i vägen ;) Jag har det underbart! Lever det liv JAG vill nu. Dvs livet som fri. Hoppas du mår precis lika bra. Stor kram till DIG.
Cecilia Rosell

skriven

Kommentera inlägget här :