Hej sötnosaaar

Hur är läget? I´m goood. Svettig, men mår fint.
 
Alltså.. nu är vi här igen. Har suttit och "pluggat" sedan fem timmar tillbaka men gör ändå allt annat än att just plugga. Har en midterm i morgon i min hälsoklass. Sjukt intressant men det är ju så m-y-c-k-e-t. Har prov på två stycken kapitel som handlar om alkohol och droger. Hundra powerpoint-sidor. Haha. Ja, plus boken då - såklart. Alltid ute i sista sekund. Alltid! 
 
Och så är jag fortfarande mätt sedan fem timmar tillbaka också. Hamnade på taco tuesday i vanlig ordning. Gott, men mättande. Haha. Tacos här är inte som hemma, alls. Men jag tycker om båda varianterna lika bra.
Hemma är det köttfärs med tacokrydda som lägger grunden. Här är det oftast pulled pork, pulled chicken osv. Och ingen majs (???) Här är det koriander, rädisor, ost, salsa och vitkål som gäller. Men det är gott det med (minus koriander som jag tyvärr avskyr).
 
En härlig bild från i helgen!
 
Ska läsa det sista och sen sova. Börjar åtta i morgon. Hoppas ni mår bra.
Puss å kram.
 

Kommentarer :

#1: Elin

Det där med att vara ute i sista sekund och "jag gör det imorgon" känner jag igen när det gäller plugg. Eller ja, egentligen allt som jag inte känner för att göra just vid tillfället :-)

skriven

Kommentera inlägget här :