Feelings.

Vet ni vilket känslomonster jag har varit den senaste tiden? Helt förfärligt. Småsaker, som jag i vanliga fall rycker axlarna åt får mig i dagsläget att gråta. Står stolen i vägen så åker den i väggen och säger någon fel saker så får den typ en käftsmäll. Gråter och skrattar om vart annat. Inte okej. Men idag har jag mest gråtit - faktiskt. 
 
Men ska jag ge lite bra nyheter så kommer min bästaste Pappa hit i morgon. Så jäkla bäst ska det bli! Dock är han bara hos mig här i Santa Barbara fyra dagar innan vi åker vidare till Hawaii tillsammans. Men allt som allt så har vi ungefär tio dagar tillsammans. Och Hawaii... shit vad jag längtar. How not?
 

Annars? Mina midterms har verkligen gått över förväntan och det är jag så galet jäkla glad över. Haha. Inte pluggat ihjäl mig precis. 
Nu ska jag äta mina nylagade, svenska pannkakor som också blev långt över förväntan. Med massa sylt, jordnötssmör och banan. Så som jag vill ha dem.
 
Hoppas ni lever livet. Kram och kärlek till er som fortfarande kollar in här ibland.
 
 

Kommentarer :

#1: Elin

Underbart med Hawaii!! Dessutom med papsen, låter helskönt! Jag åker till kap Verde i december med min pappa, i 2 veckor. Ska bli skönt det också...
Pannkakor med massa glass är det bästa, men jag har aldrig sett pannkakor som mat tyvärr... Men det är gott att äta med enbart blåbär också och hallon såklart!

Svar: Åh vad härligt med Kap Verde!!! :) Njut.
Jag ser inte heller pannkakor som mat riktigt. Brukar äta soppa till om det inte är för varmt :) haha
Cecilia Rosell

skriven

Kommentera inlägget här :