5 Oktober

Måndag och ny vecka - igen.
 
Hade en sådan galet slapp söndag igår så det var sjukt. Riktigt gött. Och jag är fortfarande en sådan person som älskar när det regnar ibland. (Första gången sedan jag kom hit). Man tillåter sig att slappna av lite mer. Jag föredrar sol alla dagar i veckan men ibland kan det vara skönt med regn. 
Kollade serier hela dagen, tog några naps, käkade donken osv osv.. ni fattar. En helt perfekt söndag helt enkelt. 
 
Precis kommit hem från skolan. Har ett hål på två timmar innan jag börjar igen. Det tar mig fyra ynka minuter att ta mig hem till sängen från klassrummet. I like. Riktigt lyxigt. Ligger och käkar bananchips (slukar X antal påsar i veckan) är helt jäkla beroende. Ska snart orka laga någon riktigt frulle och hinna med en nap innan jag ska tillbaka för min hälsoklass som jag tycker är hela jäkla toppen. 
 
Annars? Jo, typ så här mår jag. 
 
Satt och pluggade med den här utsikten förra veckan. Då tycker till och med jag att plugg kan vara okej. Haha. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag. Gymmet i allfall!
 
Hoppas ni mår bra. Puss
 

Kommentarer :

#1: Louise

Shit vilken snygg topp! Antar att det är helt onödigt för mig som bor i sverige att fråga vart du köpt den eftersom den troligtvis är från USA haha? ;) Men ändå, vart är den ifrån? :D Kram

Svar: Köpte den på forever 21! Så du kan ju alltid beställa den på nätet :) hehe Kram!
Cecilia Rosell

skriven

Kommentera inlägget här :