26 October

Hej. Mår ni bra?
 
Har haft en sjukt produktiv helg med pappsen. Så bäst att han är här. Tiden går lite väl fort bara men vi har hunnit med en hel massa!
Och det bästa förutom det? Har äntligen köpt en bil. Wihooo (Hoppas ni kan höra glädjeropet hela vägen till Sverige) En svart cab som jag ska glida runt i här i staterna. Den är redo nästa vecka och sen jäklar ska det resas runt med den. Är lycklig, så lycklig. 
 
Hela jag är lycklig nu för tiden egentligen. Och är jag ledsen så är det av anledningar som vem som helst har. "Småproblem". Tänk att alla onda tankar som jag förr levde med varje dag är helt borta. Heeeelt. Inga tvångstankar om mat eller annat och tja.. inga tankar på något negativt om mig själv för den delen heller. 
Livet är typ bäst.
 
 
Ska snart iväg och äta middag. Skola i morgon. Suck. Men bara två dagar denna veckan och sen rockar jag Hawaii. Hoppas ni mår bra! Puss från mig.
 
 
 
 
 
 
 

Feelings.

Vet ni vilket känslomonster jag har varit den senaste tiden? Helt förfärligt. Småsaker, som jag i vanliga fall rycker axlarna åt får mig i dagsläget att gråta. Står stolen i vägen så åker den i väggen och säger någon fel saker så får den typ en käftsmäll. Gråter och skrattar om vart annat. Inte okej. Men idag har jag mest gråtit - faktiskt. 
 
Men ska jag ge lite bra nyheter så kommer min bästaste Pappa hit i morgon. Så jäkla bäst ska det bli! Dock är han bara hos mig här i Santa Barbara fyra dagar innan vi åker vidare till Hawaii tillsammans. Men allt som allt så har vi ungefär tio dagar tillsammans. Och Hawaii... shit vad jag längtar. How not?
 

Annars? Mina midterms har verkligen gått över förväntan och det är jag så galet jäkla glad över. Haha. Inte pluggat ihjäl mig precis. 
Nu ska jag äta mina nylagade, svenska pannkakor som också blev långt över förväntan. Med massa sylt, jordnötssmör och banan. Så som jag vill ha dem.
 
Hoppas ni lever livet. Kram och kärlek till er som fortfarande kollar in här ibland.
 
 

Stuvade makaroner!

Stuvade makaroner med köttbullar.
 
Det var precis vad jag cravade häromdagen. Och så fick det bli! Det blev väl inte så mycket stuvning av det hela, men gott vare. Och så hade jag bara mandelmjölk att göra stuvningen på. Haha. Saknar svensk mat ibland. Speciellt mejeriprodukterna. Det är det jag saknar mest. Ost och yoghurt! Och bröd då. Grovt, saftigt och mättande bröd.