Träning!

Hur snabbt o hur ofta började du träna efter capio? Svarade kroppen bra på det? Åt du extra?
 
Till att börja med; Tänk att jag inte ens tänker på sådant här trams (eller vad man ska kalla det) längre. "Är detta för mycket", "Är detta för lite", "Jag känner mig ful, stor bla bla bla"... Alltså ALDRIG. Och kan jag så kan fan ni! Det är en sak som är säker. Livet är så bäst och oavsett vart du befinner dig nu och oavsett vad du har för ambitioner och mål i livet så hoppas jag ändå att du kan känna dig FRI från något så naturligt som mat.
 
Food is life, btw! 
 
Nåväl. Frågan. Jag började träna under tiden jag var på Capio faktiskt. Eller det var precis i slutet, ungefär i samma veva som jag skulle bli utskriven. Jag skaffade ett gymkort och lovade mig själv att inte bli manisk. Hade bara sprungit tidiagre i mitt liv och tänkte att jag ville göra något annat, som gym. Jag började lite lugnt. Gick på något yogapass (avskyr yoga) haha och så började jag gymma och det är där jag är idag. 
 
Det är olika för alla, det vet jag! Men sedan jag började träna igen efter Capio så har det aldrig varit ett tvång. Jag tror bara man måste vara sjukt ärlig mot sig själv. Så fort man börjar det minsta lilla tvång så tror jag att vila och en tankeställare är nyckeln. "Varför gör jag detta?" osv osv. 
 
Mitt mål med träningen har aldrig varit att bli störst och starkast på gymmet. Jag går dit för att jag mår bra av att ta ut mig själv på ett härligt sätt ibland. Jag utmanar mig själv på ett friskt sätt och tränar för att få en stark kropp. 
Kondition? Aldrig. Faktiskt. "Borde" kanske göra det mer än vad jag gör (men det är ju så tråkigt) haha. Under ett års tid så har jag bara "satsat" på styrketräningen. Det är det jag mår bäst av. Jag känner mig såå mycket starkare i kroppen än vad jag gjorde för ett år sedan. 
 
För ett halvårsedan 
 
Och hur kroppen reagerade? Som den ska. Inga konsigheter. Och om jag äter mer? Jag äter när jag är hungrig och slutar när jag är mätt. Och automatiskt så blir kroppen mer hungrig när man tränar, såklart. Så då äter man också mer, såklart. Haha. Alltså... våga lyssna på din kropp. Den har sällan fel. 
 
Jag kommer fortsätta som jag göra idag - utan mål och krav. 
 
Hoppas ni har en bra fredag. Nu ska jag slappa satan.
Puss

Kommentarer :

#1: Elin

Hahaha, sorry men alltså yoga. Vi har samma inställning där, hatar det. Har iof aldrig testat men jag skulle klättra på väggarna under tiden tror jag. Har ett enormt behov av att kroppen ska få jobba, så att sitta i ett tyst rum och göra små akrobatiska ställningar är inte min grej :-)

Och förra inlägget, det där med att tro sig fynda på rea men få med sig ett plagg (högst!) som inte är på rea. Där känner jag också igen mig!!! Och hittar man något ja då är ens storlek slut :-)

skriven
#2: Anonym

Tusen tack o förlåt för helknasig fråga. Mina hunger o mättnadskänslor funkar verkligen inte.
O så fort jag börjar träna skadar jag mig eller blir så sjukt trött efter varje pass. Altså inte den känsla som man ska eller vill ha.
Därför frågar jag..för jag känner mig ensam o konstig med en svag kropp o ett psyke som vill väldigt mycket mer.

Men tack igen!
Hoppas detdär en dag fungerar för mig med.

skriven

Kommentera inlägget här :