Nov 18

Hello my friends.
 
Hur är läget? 18 November och det är snart 1:a advent. (Vad fan händer?) Har tyvärr ingen julkänsla här. Lite svårt när man fortfarande har palmer och stränder omkring sig. Haha. Julen är mysig och jag kommer sakna en riktig jul faktiskt då jag kommer att spendera både jul och nyår här, i Santa Barbara. Jag får åka till IKEA och köpa allt från köttbullar, peppisar till julmust och julgran. Haha. Hoppas de har allt jag söker. 
 
Under veckan som gått? Kan inte påstå att jag pluggar ihjäl mig men finals närmar sig. Bara tre (?!?!) veckor kvar på den här terminen. Jag våndas över alla livsval jag står inför nu. Livet här kan verka bekymmerslöst och ja, det är det. Men jag måste ändå bestämma vad jag ska göra med mitt liv i helhet snart. Haha. Just nu låter jag bara tiden gå. Och visst funkar det. Men måste bestämma hur länge och vad jag vill plugga. Nåja, börjar med alla dörrar öppa för det är det som brukar bli bäst i längden. Inte sant?
 
 
 
Annars så fortsätter jag äta god mat och njuta av mitt liv. Jag har det så bra så bra så bra. Jag tror att nyckeln till ett bra och hälsosamt liv är att finna en balans gällande ALLT. Inte bara det utan att även trivas med sin vardag i helhet. Just nu är jag precis där jag vill vara. Kan inte önska mig något annat just i denna tiden i livet.
 
Hoppas ni mår lika bra. PUSS

Kommentarer :

#1: Elin

Underbart att du är på ett fantastiskt ställe på denna jorden, njut! Livet efter är ett senare problem, även fast det kan vara bra att tänka lite på framtiden ;-)
Önskar att jag var din svans och kunde njuta av bästa, bästa LA!

skriven
#2: Alex

Du är fantastisk!
En fråga. Hur snabbt o hur ofta börjad du träna efter capio? Svarade kroppen bra på det?
Åt du extra?
Min kropp har blivit allergisk mot träning..det går inte. Mår skit dagen efter men vill så gärna:(
Så undrar om jag ökat för snabbt.

skriven

Kommentera inlägget här :