Black Fridat

Hey friends! 
 
Sjuk. Det beskriver min senaste vecka. Det började långasmt och jag mådde dåligt i en hel vecka innan jag fick feber. Mår dock en aning bättre nu, tack för det. Och vet ni vad det var för natt i natt? Black friday. Har det kommit till Sverige också nu? Hoppas det inte var lika galet som här.
Vid midnatt åkte vi till ett outlet och jag tänkte väl att tjaaa... lite folk är det väl men inte mer än så. Men herre min jävlar. Det fanns inga parkeringar (vi snackar stooora parkeringplatser på ett stort outlet) och dessutom var det kö för att ens komma IN i affärerna. Tänk er då köerna till kassorna. Vi blev kvar till ungefär tre inatt men ändå fick jag bara med mig en tröja som inte ens var på rea. Haha. Nåväl. En upplevelse var det i allfall!!
 
Annars? Toppen. Är lycklig och glad (förutom sjuktårarna som kommer varje dag) Haha. Är det bara jag som känner sig så himla ynklig när man är sjuk? Vill att alla ska tycka synd om mig. Suck på det. Haha. Ändå har jag nästan kört vanligt tempo. Så tråkigt att var sjuk och desto tråkigare att läsa om det. Sorry ;) 
 
Vaknade sent idag och ska bara mysa och kolla filmer och äta gott hela dagen. Åt precis lunch. Köttbullar, potatis, brunsås, lingon och ärtor. Så-himla-gott. 
 
Ska svara på en fråga i nästa inlägg. Lovar att det blir senare idag och inte om en vecka.
Puss.
 
 

Kommentera inlägget här :