Träning!

Hur snabbt o hur ofta började du träna efter capio? Svarade kroppen bra på det? Åt du extra?
 
Till att börja med; Tänk att jag inte ens tänker på sådant här trams (eller vad man ska kalla det) längre. "Är detta för mycket", "Är detta för lite", "Jag känner mig ful, stor bla bla bla"... Alltså ALDRIG. Och kan jag så kan fan ni! Det är en sak som är säker. Livet är så bäst och oavsett vart du befinner dig nu och oavsett vad du har för ambitioner och mål i livet så hoppas jag ändå att du kan känna dig FRI från något så naturligt som mat.
 
Food is life, btw! 
 
Nåväl. Frågan. Jag började träna under tiden jag var på Capio faktiskt. Eller det var precis i slutet, ungefär i samma veva som jag skulle bli utskriven. Jag skaffade ett gymkort och lovade mig själv att inte bli manisk. Hade bara sprungit tidiagre i mitt liv och tänkte att jag ville göra något annat, som gym. Jag började lite lugnt. Gick på något yogapass (avskyr yoga) haha och så började jag gymma och det är där jag är idag. 
 
Det är olika för alla, det vet jag! Men sedan jag började träna igen efter Capio så har det aldrig varit ett tvång. Jag tror bara man måste vara sjukt ärlig mot sig själv. Så fort man börjar det minsta lilla tvång så tror jag att vila och en tankeställare är nyckeln. "Varför gör jag detta?" osv osv. 
 
Mitt mål med träningen har aldrig varit att bli störst och starkast på gymmet. Jag går dit för att jag mår bra av att ta ut mig själv på ett härligt sätt ibland. Jag utmanar mig själv på ett friskt sätt och tränar för att få en stark kropp. 
Kondition? Aldrig. Faktiskt. "Borde" kanske göra det mer än vad jag gör (men det är ju så tråkigt) haha. Under ett års tid så har jag bara "satsat" på styrketräningen. Det är det jag mår bäst av. Jag känner mig såå mycket starkare i kroppen än vad jag gjorde för ett år sedan. 
 
För ett halvårsedan 
 
Och hur kroppen reagerade? Som den ska. Inga konsigheter. Och om jag äter mer? Jag äter när jag är hungrig och slutar när jag är mätt. Och automatiskt så blir kroppen mer hungrig när man tränar, såklart. Så då äter man också mer, såklart. Haha. Alltså... våga lyssna på din kropp. Den har sällan fel. 
 
Jag kommer fortsätta som jag göra idag - utan mål och krav. 
 
Hoppas ni har en bra fredag. Nu ska jag slappa satan.
Puss

Black Fridat

Hey friends! 
 
Sjuk. Det beskriver min senaste vecka. Det började långasmt och jag mådde dåligt i en hel vecka innan jag fick feber. Mår dock en aning bättre nu, tack för det. Och vet ni vad det var för natt i natt? Black friday. Har det kommit till Sverige också nu? Hoppas det inte var lika galet som här.
Vid midnatt åkte vi till ett outlet och jag tänkte väl att tjaaa... lite folk är det väl men inte mer än så. Men herre min jävlar. Det fanns inga parkeringar (vi snackar stooora parkeringplatser på ett stort outlet) och dessutom var det kö för att ens komma IN i affärerna. Tänk er då köerna till kassorna. Vi blev kvar till ungefär tre inatt men ändå fick jag bara med mig en tröja som inte ens var på rea. Haha. Nåväl. En upplevelse var det i allfall!!
 
Annars? Toppen. Är lycklig och glad (förutom sjuktårarna som kommer varje dag) Haha. Är det bara jag som känner sig så himla ynklig när man är sjuk? Vill att alla ska tycka synd om mig. Suck på det. Haha. Ändå har jag nästan kört vanligt tempo. Så tråkigt att var sjuk och desto tråkigare att läsa om det. Sorry ;) 
 
Vaknade sent idag och ska bara mysa och kolla filmer och äta gott hela dagen. Åt precis lunch. Köttbullar, potatis, brunsås, lingon och ärtor. Så-himla-gott. 
 
Ska svara på en fråga i nästa inlägg. Lovar att det blir senare idag och inte om en vecka.
Puss.
 
 

Nov 18

Hello my friends.
 
Hur är läget? 18 November och det är snart 1:a advent. (Vad fan händer?) Har tyvärr ingen julkänsla här. Lite svårt när man fortfarande har palmer och stränder omkring sig. Haha. Julen är mysig och jag kommer sakna en riktig jul faktiskt då jag kommer att spendera både jul och nyår här, i Santa Barbara. Jag får åka till IKEA och köpa allt från köttbullar, peppisar till julmust och julgran. Haha. Hoppas de har allt jag söker. 
 
Under veckan som gått? Kan inte påstå att jag pluggar ihjäl mig men finals närmar sig. Bara tre (?!?!) veckor kvar på den här terminen. Jag våndas över alla livsval jag står inför nu. Livet här kan verka bekymmerslöst och ja, det är det. Men jag måste ändå bestämma vad jag ska göra med mitt liv i helhet snart. Haha. Just nu låter jag bara tiden gå. Och visst funkar det. Men måste bestämma hur länge och vad jag vill plugga. Nåja, börjar med alla dörrar öppa för det är det som brukar bli bäst i längden. Inte sant?
 
 
 
Annars så fortsätter jag äta god mat och njuta av mitt liv. Jag har det så bra så bra så bra. Jag tror att nyckeln till ett bra och hälsosamt liv är att finna en balans gällande ALLT. Inte bara det utan att även trivas med sin vardag i helhet. Just nu är jag precis där jag vill vara. Kan inte önska mig något annat just i denna tiden i livet.
 
Hoppas ni mår lika bra. PUSS