Bibimbap

Gott och låter roligt. 
Haha.

Har ni provat? Finns ju olika varianter, såklart. Men i den jag åt fanns det fläskkött, vattengroddar, stekt ägg, ris, picklade grönsaker och massa annat gott. 

Tycker det kan vara mysigt med ensamluncher. Har inget problem med att vara själv ibland. Tvärt om! Jag har det riktigt bra i mitt eget sällskap oavsett vad jag gör. Det är såklart inte alltid kul, men ibland.. Grejen är väl egentligen att man ska kunna vara själv. Mycket viktigt enligt min åsikt. Och det är jag bra på. Söndag och morsdag!

Söndag.
 
Och ingen söndagsångest här inte. Har haft en bra helg (myskvällar är bäst. Med vin och massa gott att äta) och har en bra vecka framför mig. Jobbar lite ströjobb här och där och det passar mig bra. Tycker om att vara min egen chef när jag får bestämma var, hur och när jag ska jobba. Haha. Har jobbat som dagisfröken några månader nu sedan jag kom hem. Men har nog bestämt mig att det inte är något för mig trots allt.. Men ska jag resa å ha mig hela tiden så får man fasen se till att tjäna ihop lite först pengar också. 
 
Annars då? Har precis ätit morsdag-middag i form av kylskåpsrens. Låter kanske inte så lyxigt som morsdag-middag. Men jag fick till det bra! (Och så var det så galet nödvändigt, haha) Ordnade örtbiffar, klyftpotatis med massa massa goda tillbehör. Och så ska jag baka gott, glutenfritt bröd som får agera kvällsmat. Ingenting slåt faktiskt nybakat bröd :) Med smör som smääälter och ost på. *Längtar*. 
 
Goda scones från häromdagen!
 
Nåväl, hoppas er helg har varit bra! Puss och kram så länge. 

Nämen hey på er.

Ja hörni. Jag är faktiskt tillbaka nu.
 
Efter en på tok för lång bloggpaus får jag säga. Men det är både blogg och dator som har strejkat. För att jag inte har haft tid kan jag inte komma och skylla på.
Men nu har jag saknat att skriva här. Det blir ju min lilla dagbok som jag kan blicka tillbaka på. Ni är nog inte så många som läser här nu. Men jag hoppas att ni kan hitta tillbaka hit snart. Ska hålla mig flitig, kanske.. haha.
 
Vad gör jag och hur mår jag? Och vart bor jag?
 
Alltså, jag kan börja med att säga att jag mår toppen. Känner mig trygg, glad och nöjd där jag är just nu i livet. Och det är skönt att vara hemma i Sverige igen – för en stund. Kan inte neka att jag saknar fina Santa Barbara varje jäkla dag. Men faktumet att jag snart ska tillbaka gör det lite lättare. Hehe. 
 
 
Så att... vad ska man skriva om här nu då. Tror jag fortsätter att mala på om mig och mina dagar. Haha. Nu ska jag sova middag. Har haft en förjäkla tidig vecka som har gått i ett. Kom hem från Sthlm för bara en timma sedan där jag vart ett dygn. Fixat visum och haft mig. 
 
Ska berätta mer senare. Puss & Kram sålänge.