Helg!

Trots att jag har helg varje dag så är det fortfarande något speciellt med fredagar. Love it!
Började fredagen med att boka min flygbiljett till staterna (!!!!) Jippi på den :) Nu drar jag snart. Riktigt snart faktiskt. Och den här gången går inte hembiljetten hem förens efter sisådär tio månader. Är inte alls lika nervös den här gången. Nu vet jag vart jag ska bo, hur det ser ut och jag känner staden. 

Efter det då? Då hamnade vi på AW här i Särö där det åts hamburgare och drack rödvin för fullt. Restaurangburgare är en storfavvo för min mage. Den här gången med någon stark, god mögelost gissar jag på. 

Ser mysigt ut va?

Och ikväll väntar utgång i Göteborg. Har inte vart ute i Gbg på en evighet. 
Ha en bra lördag. Puss

1D

...in my fucking heart. Massvis med glada småungar + jag och min syster igår på Ullevi. Som också var små glad skitungar. Haha. Ska nog tatuera in 1D i pannan - så mycket kärlek har jag. Japp! Var det någon av er som också var där? 
Dock var det lite mycket tjöt om köttbullar, annars så var det felfritt. Haha. Och så blev jag inte medbjuden back stage.. Annars var det felfritt. 


Har precis ätit lunch/middag. Korv, stekt färskpotatis, sallad och sås. Och nu ska jag in och kolla läget vid Volvo Ocean Race. Lite uppträdanden och så är det roligt att kolla på båtarna! 
Väldigt flängande för mig hela tiden. Byter stad varje dag. Haha. Men det är kul. 
Puss


Hej vänner

Sa ju att jag skulle vara dålig här.. Livet kommer ivägen. Hehe.
Har hunnit vara riktigt jävla sjuk (hög feber och magsjuka i ett), fira midsommar osv sedan jag skrev senast. 

Men har haft en bra vecka och helg. Midsommar är alltid härligt. Är ett stort sill-och-potatis-fan. Med massa gräddfil och gräslök, mums. 
Firade här på Tjörn med familj och släkt. Regn enligt tradition, men det är okej. Älskar den svenska sommaren!


Älskar att kunna njuta av livet. Är inte det bara bäst? Att kunna leva fritt. :)) Finns ingen skönare känsla. 

Har bosatt mig på Tjörn tills jag åker tillbaka till staterna. Vilket är ganska snart iofs. Men det klagar jag inte på. Längtar tillbaka varje dag. Mår bra där!!

Sommarplaner annars? Segla, sova, äta gott, umgås osv. Ta dagen som den kommer! I like.

Hur mår ni?