Från Tjörn till L.A

Hej!
Från en aning trött tjej. Missat två nätters sömn nu och har vart på resande fot i 28 timmar. Men nu är jag fan framme. Inte i Santa Barbara (dit tar jag mig i morgon) men i L.A i allfall. Känns väldigt bra, spännande och lite "som vanligt", typ. Känns som jag var här igår. Haha. Eller tja, det är rättare sagt fyra månader sedan jag var här.

Nu ska jag sova en natt på hotell innan jag förflyttar mig en ynka centimeter. Är trött och hungrig! Flygplansmat är fan ingen hit enligt mig. Mackor, chips och naturgodis har varit min föda. 

Nåväl, godmorgon på er och godnatt för mig. Puss och kram.


20 timmar to go...

Men nu är jag iallafall påväg. Tårar eller inte är skitsamma (Fan va jobbigt det är att säga hejdå trots att man vet att man ses snart. Haha) men jäklar vad detta ska bli roooligt.

Är i München och väntar på nästa plan. Äter matsäck och kollar serier. Är inte duktig att sova på plan. Alldeles för trångt och obekvämt. 


Vad gör ni?? 


26 JULI - Nu drar jag

...och...om fem timmar, dvs 3 i natt, så åker jag till flygplatsen.
Kan inte riktigt förstå än. Började i princip att packa idag och jag ska vara borta i nästan ett år. Haha. Är inte förvånad. Och jag är heller inte förvånad att jag redan ligger på övervikt redan innan jag har vart där och shoppat. Men, det löser sig. Allt löser sig - alltid. Det är så jag tänker!
 
Har en liten tyngd över bröstet. Eller en stor sådan. Men jag och tårar går hand i hand men jag vet även att det släpper så fort jag kliver på planet. Tycker egentligen inte om att resa själv. Men ska det göras så ska det göras ordentligen. Tar ett nytt stort steg i mitt liv nu. 
 
Nya, stora äventyr väntar för mig! College, men i en välbekant stad. Det känns både tryggt och roligt. Men detta kommer bli ett helt nytt år och inte alls som förra. Lika bra, men på ett annat sätt hoppas jag på.
 
 
Har även haft en underbar sommar här hemma. Riktigt mysig. 
Skriver när jag är framme i staterna. PUSS