Torsdagslista!

Vad gör du just nu? Nyss hemkommen från ett relativt slappt benpass på gymmet. (Orken, where are you?) Så nu ligger jag och slappar i sängen för en liten stund. 
 
Är du nöjd med hur ditt liv ser ut? Det finns alltid saker som man vill ska vara annorlunda osv osv. Men hade jag inte vart nöjd med hur mitt liv ser ut så hade jag gjort något åt saken. Så ja jag är faktiskt väldigt nöjd. LiviN the the dream in Cali ju för tusan! Vad finns det att klaga på? Nog att man får en vardag är också men just nu känner jag ett lugn i hela mig. 
 
 
Vad ser du fram emot just nu? Oj, hade ni frågat mig för en vecka sedan så hade jag svarat att sluta skolan. Haha. Men just nu ser jag bara fram emot hela detta jullovet (en hel månad). Och julafton - såklart. Väldigt oklart hur det ska firas än dock. Ska åka och köpa julklappar i morgon (till mig själv hahah). 
 
Saknar du någon just nu? Min familj. Kommer bli min första jul utan dem iår. Konstigt!
 
Någonting du skjutit på men måste ta tag i snart? For real? Det är ju ändå mig vi snackar om. Uppskjutarnas uppskjutare. Har massa som jag borde göra. Nummer 1 på listan är CSN. Så tråkigt och så krångligt. Blöh. Haha.
 
Drömställe just nu? Är väl ungefär precis där jag vill vara. Bland palmer, stränder och sooool. (Låg på stranden och solade idag - I DECEMBER). Haha. Men förutom här så hade jag velat vara på Hawaii just nu. Eller kanske någon strand i Karibien. 
 
Är det stor skillnad på dig utseendemässigt 3år sedan från nu? Haha för tre årsedan var jag bara skinn och ben. Idag är jag stark med mer kött på benen. Annars är väl jag alltid jag! Har dock haft alla möjliga stilar...
 
 
 
När gick du på en date senast? Beror på vad som klassas som en date?
 
Favorithänget? Beror på väder, dag och humör. Hänger gärna med ett glas vin i handen tillsammans med mina vänner eller i soffan en hel jäkla dag med öl, film och nachos. 
 
Vad vill du göra på nyår? Jag vet inte vad jag vill! Vegas står högt upp på listan. 
 
Vilket av dina senaste köp är du mest nöjd med? Min sjukt goda parfym eller min Under Armour-tröja. Haha (Slappetjejen)
 
Vad ska du göra i helgen? Oj, snart helg igen! Jag tror jag ska åka till L.A i helgen. Käka god mat och kanske hajka. 
 
Vad är planerna för julen? Då jag släpper allt vad traditioner heter detta året så vet jag inte! Blir säkert middag och mys med ett gäng vänner. Ska försöka ladda upp med lite svensk julmat också. (Åtminstånde brunkål) haha. Älskar det!
 
Vad skulle du behöva just nu? Lite mat och en jäkla massa sömn. 
 
Semesterplaner? Kom hem från att ha åkt skidor igår! Så nu får jag hålla i plånboken lite.
 
(Från i förrgår)
 
 

Kommentera inlägget här :