Wave week.

Okej.. Så vad gör jag egentligen här i Santa Barbara. 
Kort och gott - njuter av livet. Och så ska jag plugga också, faktiskt. Haha. 
 
Förra gången som jag var här så var det endast engelska som gällde. Den här gången blir det collegelivet. Lite som en dröm faktiskt. Jag menar, det är faktiskt som en film med alla cheerleaders och amerikanska fotbollskillar på campus. Och prestationsångesten lämnade jag hemma i garderoben i Sverige. Jag är här för att ha kul, inget annat. Har endast valt roliga kurser och sådant som intresserar mig. Dvs. grafisk design, hälsa osv osv.. OCH självklart vinprovning, ett givande val. Hur kul blir inte det?
 
Många kanske tycker att det är waste of time och pengar att åka hit och plugga sådant. Men jag ser det på motsatt sätt. Som jag sa; huvdanledningen till varför jag är här är för att ha en bra tid i livet. Så varför inte kombinera det med roliga kurser? Och mitt i allt detta så kanske jag kommer på vad jag vill plugga till på riktigt sen också. Men det tar jag då, för just nu lockar ingen långvarig utbildning mig speciellt mycket. Och så kan jag tillgodogöra mig vissa av dessa kurser hemma i Sverige sen. Win win. 
 
Det har vart ett jäkla jobb att söka och anmäla sig till skolan på egen hand. Men nu är det klart. Och på torsdag väntar "Wave week". En vecka med registrering, prov (engelska... hoppas jag klarar det) och massa aktiviteter med alla nya studenter. Blir roligt.
 
Saknar redan min sötnos.
 
30 grader här idag. På tok för varmt.
Och nu ska jag ut på äventyr. Kram
 
 

Kommentera inlägget här :