Vi är bäst!

Hej folket.
 
Ville bara säga vad jag känner mig stolt över att ha åstadkommit under ett till två år. För det har hänt så galet mycket under den tiden. Och ju mer jag tänker och reflekterar över det (vilket jag sällan gör) så inser jag det desto mer. Tänk att ha gått från att vara en skrämd, utbränd, mager och ledsen tjej till att gå dit jag är idag.
 
Idag bor jag i Cali(fucking)fornia och lever LIVET. Jag är här och tar dagarna som de kommer. Jag är självsäker och trivs i min kropp. Och får jag en enda lite dum tanke om kropp och vikt så vet jag att det är ren bullshit. Jag känner mig fin och det viktigaste - bekväm. Det är så sjukt jävla onödigt att jämföra sig med folk. Lär dig att digga den DU är. 
 
Men det är inte det viktiga. Jag har roligt och är inte begränsad av det som gjorde mig begränsad förut. En dag utan planering fanns inte i min värld. Och vet ni vad som har hjälpt mig på traven? Att tvinga sig in i det. Idag umgås jag med människor (både hemma och här) som inte ger mig något annat val än att vara spontan. And I love it. 
För man kan vara spontan och allt vad det heter och ändå ha rutiner. Men idag behöver jag inga rutiner för jag vet att det blir helt rätt ändå. Mer än rätt! Mer eller mindre är skit samma. Det jämnar ut sig.
 
Vet inte ens vad jag babblar om. Jag vill bara säga att jag har aldrig mått bättre. Och det säger jag inte bara "för att". Utan jag menar det! Jag vill att ni ska veta att det verkligen går. Och ännu viktigare... man får mår bra. Det blir inget bakslag bara för att man mår bra. 
 
Gör en förändring om du inte trivs där du är idag. Simple as that. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer :

#1: Malin

Åh, jag behövde verkligen läsa det här. Verkligen! Tack för att du delar med dig. Du är GRYM ❤️❤️

skriven
#2: Ida

Så underbart att höra :)
Men om man inte har några vänner som tvingar en att vara spontan, hur gör man då? Om man är ensam 24/ 7?
Kram

Svar: Då ger man sig fan på det! Börja enkelt. Men "planera" inte att vara spontan. Då blir det inte spontant längre. Det ska bara hända utan att behöva planera.
Gör någon förändring varje dag som du idag blir rädd av. Vad som helst!
Cecilia Rosell

skriven

Kommentera inlägget här :