Vad jag saknar i Sverige...

...förutom familj och vänner då, såklart. Hehe. 

1. Utbudet i mataffärerna. Må låta skumt då man är i stora USA. Men hemma finns det så jäkla mycket bättre utbud på mat. Jag menar, vill jag köpa tex yoghurt hemma så har jag en lååång hylla att välja bland och säkert 20 olika varianter. Här däremot så finns det kanske fyra sorter och thats it. Samma med ost. Saknar redan svensk oooost. 

Plus att ett paket filmjölk här kostar mig sex dollar vilket är femtio jävla kronor. Rån!! Då väljer man hellre än burgare för två dollar. Haha 
Å andra sidan har de väldigt mycket spännande, nya saker här som man inte kan hitta hemma, but still. Ni förstår säkert vad jag menar. 

Tänkte skriva en lång lista. Men det tog slut där. Det var nog bara det jag saknade! Haha. 
Åkte i allfall till L.A idag för att åka till IKEA. Behövde mina köttbullar med mos + lite möbler till lägenheten. Sagt och gjort! Blev en lång dag med tokmycket folk. Men nu har jag köttbullar hemma med lingonsylt (och choklaaaad) och då är jag och magen glada. 

(Ja, jag bad om extra lingon)

I morgon klockan åtta börjar min första skoldag!! Ska bli spännande. Hoppas jag inte gör bort mig.

Kram 

Kommentarer :

#1: ɑ n n i k ɑ

Super mumsigt :D

skriven
#2: Elin

Och jag saknar mataffärerna i USA! Haha! Men det där med att sakna smaker förstår jag verkligen. Minns att jag hade sjuka cravings på stuvade makaroner och falukorv, något som jag verkligen inte gillar vanligtvis. Korv alltså.
Tur IKEA finns så att du får köttbullar och lite (mycket) lingonsylt :-)

skriven

Kommentera inlägget här :