Fredag.

Hej sötnosar.
 
Hur mår ni? Vad gör ni? 
Jag har en upp-och-ned-dag idag. Men det gör inget. Har bara mycket i huvudet kring skola osv osv osv. Men kvällen igår var toppen. Hamnade på stranden till klockan tre på natten och kollade på meteoritregnet. Hur mysigt? Sådana kvällar lever man länge på. 
 
Äntligen är välkomsveckan över. Haha. Må låta som det är en rolig grej. Men det var mest genomgångar om "Drick inte för mycket", "Träna och ät nyttigt för att orka skolan", "Var artig mot lärarna och använd inte mobilen på lektionerna"... 9 timmar av sådant tjaffs. Haha. Nu har jag i allfall en vecka jag kan spendera i solen innan den riktiga skolan drar igång. Gött. 
 
Annars? Precis kommit hem från gymmet. Jag är den enda tjejen på det gymmet verkar det som. Men ä n t l i g e n börjar gymmet ge resultat på min lilla kropp. Känner mig starkare för varje dag! Protein, alkohol och burritos verkar vara nyckeln. ;) 
 
Nu ska jag tvätta. PUSS
 
 

Kommentarer :

#1: Ida

När började du träna igen efter din ätstörning?
Vad anser du om träning innan man är normalviktig? Jag tränar inte fast jag får men orkar inte. Är trött jämt! Va du mycket trött när du höll på att öka i vikt? Kram

Svar: Jag började träna någon vecka innan jag blev utskriver från Varberg (och när jag fick tillåtelse). Med andra ord när jag jag hade en normalvikt. Och när jag väl började träna så hade jag extra koll på vikten ett tag så jag inte tappade! Vilket jag inte gjorde.

Jag var väldigt trött ett tag! Och det är normaaalt. De sa de iallafall till mig. All energi går åt till att reparera kroppen såklart. Kram!!
Cecilia Rosell

skriven

Kommentera inlägget här :