Stranden!

Holaaa

Vet inte om det är solsting eller feber jag dragit på mig. Men ont i halsen har jag i allfall. Haha. Inte konstigt att man blir lite sjuk i denna värmen! Man varvar mellan luftkonditionering och strålande sol hela tiden. 
Gick ändå till stranden och spenderade hela eftermiddagen. Så-jäkla-härligt. Det var nog precis det jag behövde för nu mår jag som en prinsessa. 

Tänk att detta är min vardag. Även om man stöter på bekymmer i denna drömvärlden så är det samtidigt så himla bekymmerslöst. Och allt blir så mycket enklare när vädret är bra hela tiden. Valmöjligheterna blir oändliga. Love it! 


Ska snart äta middag. Lunchen idag blev en fet, saftig burrito som vanligt (inte konstigt att magen är knas av alla bönor) haha och till middag får jag se vad jag hitte på för något. Aptit har jag trots att jag vart krasslig, den saken är säker. 

Hoppas ni har det bra!!
Puss
Onsdag.

..och idag är jag på topp igen. Ska bara läska er med lite härliga bilder. Och säga att jag har haft en bra dag i skolan också. Tar en kurs som here "Personal health awareness" och den är verkligen toppen. Det handlar om allt som har med hälsa att göra. Inifrån och ut. Mycket diskussioner och mycket intressant fakta som man inte riktigt visste om sig själv. Allt hänger ihop. 

Och så har jag ätit sushi och vart och njutit på stranden. 


Och nu ska jag bowla. Hope to kick some ass. 
Puss 

Another tuesday night.

Varför vill man alltid ha det som man inte kan få? Blir lite galen på mig själv. Antingen har jag bara en dålig stund på dagen då jag absolut inte borde ha det eller så är det bara lingonveckan som spökar. Don´t know. Blir lite galen på mig själv. 
 
Överreagerar lite bara.
Bye.