Red Rocks.

Godförmiddag.
 
Dagens löprunda längs stranden är avcheckad och nu håller jag på att tvätta för fullt. Hade en hel hög med svettkläder som låg och höll på att unkna. Haha. Skönt att få lite gjort. Börjar inte förens kvart i två idag med. Men i morgon drar morgonschemat igång. Då börjar jag åtta på morgonen istället. Känns bra. Då har jag hela dagen ledig sen.
 
Har haft en väldigt bra helg. Sovit mycket och träffat mycket nytt folk som vanligt. Lite fest och mycket vila för min del. Behövdes verkligen efter den veckan. Fest VARJE dag tar på krafterna. Och när jag säger fest så menar jag fest. Med beerpong, öl, vin massa folk och poliser. Haha. 
Men igår då? Åkte med till ett ställe som kallas för Red Rocks jumping cliffs. Det brukar vara maasssaa vatten där. Men torkan här i SB har gjort att det knappt var en meter vatten kvar. Synd. Men det gick att bada ändå. Alla hoppas på regn här, förutom jag. Haha.
 
 
Jag känner mig så jäkla blessed som får uppleva så mycket nya saker varje dag. Och jag har som sagt bara vart här i en vecka. Tänk vad jag kommer ha hunnit med efter detta halvåret. Och under jul och nyår så ska jag till San Diego, Mexico, Las Vegas and so on med familjen som kommer hit. Blir nog grymt att fira nyår i Las Vegas. :)
 
Hoppas ni haft en bra helg. Puss och kram.
 
 
 

Ny piercing.

Godkänns den?


Fredag.

Hej mina söta små läsare. 
 
Redan fredag, sick. Känns dock som om jag har varit här betydligt längre än en vecka. Vill stanna här för alltid!! Har det så bra här så jag kan inte ens beskriva. Men jag ska försöka att beskriva ändå. Haha. 
Så fort jag går utanför dörren så möts jag av värme. Jag kan gå i klänning året om här och hur jäkla skönt är inte det? Jag har redan skaffat en hel hög med nya vänner och jag känner mig inte ensam över huvud taget. 
Skolan är rolig och på måndag får jag ett nytt (och bättre) schema. På rasterna spanar jag in killarna som spelar amerikansk fotboll och efter skolan så går jag antingen till stranden och solar eller till stan och shoppar. 
 
På kvällen tar jag en jobbingtur i solnedgången på stranden. En lång väg efter stranden som kantas av palmer. Och sen gör jag mig i ordning för att festa fram till soluppgången. (Som igår. Polisen kom tillslut och stoppade festen).
 
Och gör jag inte detta så kan jag välja på att åka till San Francisco. Eller varför inte spela beach volleyboll på stranden. Eller åka till Los Angeles eller Las Vegas över helgen och gå på poolparty.
 
Den korta versionen – JAG MÅR BRA HÄR. 
 
 
Nu ska jag äta kvällsmat. (Grekisk yoghurt, müsli, banan och massa riskakor).
Hoppas ni har en bra fredag. Min har bara börjat!! PUSS