Mat.

Maten här?
 
Bra, dåligt eller sådär? Jag gillar maten här – till viss del. Allt är väldigt; vad ska man säga.. Amerikanskt. Mycket socker och mycket fett. Självklart kan man hitta nyttiga alternativ också (finns egentligen allt här) men då får man betala lite mer. Burgare är billigare än frukt, typ. Men jag provar all sorts mat. Har förbjudit mig allt för många saker genom åren för att inte prova detta nu. Tiden är inne för att leva med balans som jag så många gånger sagt förut. När jag skulle köpa flingor igår så hittade jag INGA flingor som inte var överösta med socker. (Fanns typ bara Lucky Charms-style). Och ändå var jag i en stor och bra affär. So Lucky Charms it was. 
 
Titta bara på detta.
 
 
Friterade Oreos. Det har jag då aldrig sett förut. Spännande. Men inte så lockande för min del. Har precis haft en tacokväll. Det är tacotuesday här varje vecka. Perfekt för mig som älskar tacos.
 
Nu ska jag plugga! PUSS
 

Kommentarer :

#1: Elin

Det är verkligen så att man tror att man ska hitta någorlunda "vanliga" flingor. Men då står sockerpaketen uppradade! Så står det typ att det inte är något TILLSATT socker, men istället så är flingorna typ dränkta i honung eller sirap ;)

Och friterade oreos. Kan ju inte vara gott?? Har bara sett det på tv- tills nu när du bevisar att det faktiskt finns :) haha

skriven
#2: FRUKOSTERA

Haha, i USA friterar man verkligen allt... ;)

Svar: Fasen stört :D haha
Cecilia Rosell

skriven
#3: j

Alltså jag hade inte köpt det på bilden, ser ju inte alls gott ut uhh! Så jäkla överdrivet med maten, ingen mår bra av för mycket socker eller dåliga fetter, salter, tillsatser osv oavsett hur man ser ut eller gått igenom. Träna, ät balanserat med måtta efter dina behov är min melodi. Du ser ut att må fint där i drömlandet :)

skriven
#4: Johanna

Åh fyfan va äckligt med friterad oreo... URK! haha, tror inte ens jag skulle vilja testa det.

Svar: Inte jag heller :D hahah
Cecilia Rosell

skriven

Kommentera inlägget här :