Hola babes.

Torsdag. Allareedan. Galet vad tiden går. 
 
Och som varje onsdag (igår, alltså) så blev det reggae-night downtown. Riktigt härligt ställe. På tok för lite sömn bara. Hann inte sova med än tre timmar innan jag skulle gå upp för att hinna till skolan i tid. 
Och skolan föresten!! Den är toppen. Men jag känner ändå att jag utvecklar mig mest när jag konverserar utanför skolan. Grammatik osv är viktigt, absolut. Men det får mig att känna mig korkar. Haha. Naun clause hit och dit.. Men jag trivs bra. Läraren är go och pratsam (och inte alls sträng) och klassen har jag verkligen börjat lära känna. Umgås med en hel del personer från klassen även utanför skolan. Och så är jag och min ena roomie klasskompisar vilket är roligt tycker jag. 
 
Nu har jag precis kommit tillbaka efter att ha vart på stranden och stan en snabbis. Handlat kläder för Halloween. Det ska vara ett av de tredje bästa ställena att fira Halloween på här. Så det kommer nog blir roligt. Det firas ju inte speciellt mycket hemma. Och vad jag ska vara, det får ni se senare. 
 
 
 
Nu har jag kommit in i rutinerna här. Och det märker jag på jag är mig själv igen. Haha. I början spänner man sig en del. Allt är nytt och man vill vara på topp hela tiden. Men nu börjar jag känna ett bättre lugn. Mer balanserad och inte så vispig. Och aptiten är fanimej tillbaka. Är hungrig konstant. Måste vara nåt de har stoppat i maten för att tjäna pengar alltså. Haha. 
 
 
Nu ska jag ta en låååång dusch och sen äta gröt. Mums. 
PUSS
 
 

Kommentarer :

#1: Susanna Maria J

Å så härligt ni ser ut att ha det :D

Svar: Har det underbart :F
Cecilia Rosell

skriven
#2: Stina

Älskar första bilden på dig, du ser så lycklig ut! :) Tjejen i framkant sover med klass, perfekt med hatten över huv´et hihi

skriven
#3: GoForFit

Men åh så härligt! Är själv så sugen på att åka på en språkresa (för jag har väl förstått det rätt att det är vad du är iväg på?). Men jag har inte riktigt fått modet att bege mig iväg ifrån sambo och vänner ännu :)

Svar: Ja, språkresa kan man säga att det är! 6 månader med bara engelska :) och jag trivs så galet braaaaa!
Cecilia Rosell

skriven
#4: Ida

Så kul att följa dig på din resa! Är väldigt imponerad över din styrka och ditt mod! Hur stor är klassen? Får ni läxor och prov? Äter man lunch i skolan som här eller hur ser det ut? Är det fler svenskar där?
Kram

Svar: Det är ca 15 personer i klassen! :) Och jaa.. Läxor varje dag och prov varje vecka. Det finns en stooor cafeteria i skolan med massa alternativ till lunch :) Men jag brukar äta hemma.
Det är över 1000 svenskar på campus. Men inte på den skolan jag går. (Men vi är på samma campus..)
Cecilia Rosell

skriven

Kommentera inlägget här :