Dagens...

En dagens var längesedan. Lite sammanfattning sådär. 

Dagens uppstigning: Vaknade innan klockan ringde idag för en gångs skull. Brukar annars försova mig. Så idag vaknade jag 06.40. Alldeles för tidigt. 

Dagens frukost: En enkel pitaya-smoothie. Och efter skolan blev det en frukost nr.2 bestående av gröt och mackor. 

Dagens klädsel: Bytt om sisådär fem gånger då jag antingen spillt, vart för kall eller för varm. Men för tillfället sitter jag i mjukiskläder.

Dagens bästa: Fick köpt en massa god mat på en organisk mataffär. Att spendera pengar på mat är det bästa. Köper dock alltid för mycket. Finns så mycket roligt att välja på. 

Dagens sämsta: Har känt mig sjuk hela dagen tyvärr. Feberöm och magen är kaos. Hoppas på att må bättre i morgon. 

Dagens låt: Alla låtar på min USA-lista. Men ska jag välja en så blir det "Lets do it again". Kommer alltid att komma ihåg SB när jag hör den. 

Dagens "har gjort": Var i skolan i morses. Och sen har jag tvättat en hel hög med kläder och så har jag tagit en powernap på tre långa timmar. Haha.

Dagens "att göra": Ska kolla film med tjejerna och sova tidigt. 

Live your life.

Tar tillvara på alla tillfällen här. Hellre en sak för mycket än en sak för lite. Men på senaste tiden har jag sovit i kapp. Den saken är säker. Sover, sover och sover :) Behövligt för kroppen ibland.

Hoppas ni mår bra. Kram


Kommentarer :

#1: Stina

Vad är en pitayasmoothie? Låter som ngt spanskt typ. Du kommer ha så jäkla många foton att kolla tillbaks på med ett leende - det där ser sjukt härligt ut!

Svar: Pitaya är en frukt 😊
Cecilia Rosell

skriven
#2: ISA

CISSI! blir så peppig! Måste snacka lite snart känner jag! Har cirka en miljard frågor (lucky you heheh)

Svar: Frååååga på!!! 💕 När kommer du?
Cecilia Rosell

skriven

Kommentera inlägget här :