Halloween.

Full fart. Och jag är en prinsessa.Halloween!

Halloween is coming up!

Och med tanke på att jag befinner mig i USA så lär det bli galet. Minst tre dagar med halloweenfester. Så har ordnat två olika outfits. Och det behöver varken vara dyrt eller krångligt. Många går all in och klär ut sig till huset i Upp osv. Haha. Men jag körde på enkla varianter. Spana bilden nedan!
Ena dagen blir jag en svart Ängel och den andra dagen en prinsessa (med massa svart smink). Blir enkelt och fint tror jag. Och klänningarna använder jag annars också. Minus vingar och krona då, faktiskt. ;)

Vad tror ni? Blir detta lagom? Och vad ska ni klä ut er till? (Om ni ska fira..)


Nu ska vi skära ut pumpor. Har köpt nio stycken. På tal att om att inte gå all in... Haha. Men är många! 

Hoppas ni mår bra. Puss

Dagens...

En dagens var längesedan. Lite sammanfattning sådär. 

Dagens uppstigning: Vaknade innan klockan ringde idag för en gångs skull. Brukar annars försova mig. Så idag vaknade jag 06.40. Alldeles för tidigt. 

Dagens frukost: En enkel pitaya-smoothie. Och efter skolan blev det en frukost nr.2 bestående av gröt och mackor. 

Dagens klädsel: Bytt om sisådär fem gånger då jag antingen spillt, vart för kall eller för varm. Men för tillfället sitter jag i mjukiskläder.

Dagens bästa: Fick köpt en massa god mat på en organisk mataffär. Att spendera pengar på mat är det bästa. Köper dock alltid för mycket. Finns så mycket roligt att välja på. 

Dagens sämsta: Har känt mig sjuk hela dagen tyvärr. Feberöm och magen är kaos. Hoppas på att må bättre i morgon. 

Dagens låt: Alla låtar på min USA-lista. Men ska jag välja en så blir det "Lets do it again". Kommer alltid att komma ihåg SB när jag hör den. 

Dagens "har gjort": Var i skolan i morses. Och sen har jag tvättat en hel hög med kläder och så har jag tagit en powernap på tre långa timmar. Haha.

Dagens "att göra": Ska kolla film med tjejerna och sova tidigt. 

Live your life.

Tar tillvara på alla tillfällen här. Hellre en sak för mycket än en sak för lite. Men på senaste tiden har jag sovit i kapp. Den saken är säker. Sover, sover och sover :) Behövligt för kroppen ibland.

Hoppas ni mår bra. Kram