Konsert i L.A

Okej. Lyssna på detta;
Maroon 5, Pharell Williams, Ariana Grande, Mary J Blige... Alla på samma gång och jag var där och kollade!!! Helgrymt. Men timmarna innan det var kaotiska. Vissa av tjejerna hittade inte sina biljetter, galet mycket trafik och jag var illröd i ansiktet av stress. Och så tycker jag inte om att köra bil här i USA. Men jag tog oss fram och tillbaka till L.A utan krockar. Haha. Tre timmar dit och 1 och en halv tillbaka. Jävla trafik alltså. Kom fram till konserten 15 minuter innan det började.
Det var ingen riktigt konsert. Mer en inspelning av en Julgrammy som sänds den 5 December. Så det var omtagningar och de regisserade publiken. Och alla var så galet fancy, förutom vi. 
 
Det blev en riktigt bra kväll, tillslut. Somnade för sent som vanligt och vaknade för tidigt för att gå till skolan, som vanligt. Börjar bli van nu! Och idag har jag vart och lämnat tillbaka bilen som vi hyrde. Och självklart krånglade det också.
 
Tre dåliga bilder :))) 
 
 
Och en sista sak också... Jag åt fucking PIZZA igår för första gången på så många år så jag har tappat räkningen. Har skjutit fram det alldeles för länge utan anledning. Tog en stor slice i farten då det var det enda som fanns att erbjuda. Med salami och "köttbullar". Galet gott och vafan. Det där ska jag äta oftare! :) 
 

Kommentarer :

#1: Stina

Låter som en galen kväll, så jäkla typiskt att det blir yberstressigt inför en sån grej, tur att ni hann! Hade jag fått se Pharell köra "happy" hade jag lett störst av alla - är avis! :P Log stort när jag läste "PIZZA", du är grym :-)

skriven
#2: ISA

Låter helgrymt! förutom stress då, sånt klarar vi inte ;) All credd till dig dock som vågar köra bil i LA!!!! idol.

skriven

Kommentera inlägget här :