Hej sötisar.

Hur mår ni?
 

Jag mår bra. Ont i ryggen. Går som en gammal tant. Vet dock inte vad jag har gjort. En liten släng av ryggskott skulle jag kunna tänka mig. Har haft det förut, så jag vet hur det känns. F-ö-r-j-ä-v-l-i-g-t. Det knäckte till när jag var ute och sprang. Får vila ett tag tror jag minsann. 
 
Och idag? En dag i skolan med prov och en lång pjäs. Hela klassen var med och vi visade den för två andra klasser. Det roliga var att när vi skrev manuset så blev jag utsedd till att vara "Tjejen med rosa hår och piercingar". (Detta var innan jag färgade håret rosa). Och när jag sen kom med rosa hår till skolan så trodde läraren att jag hade färgat håret endast med tanke på pjäsen. Så utbrast "Yeeeey. Jag älskar när elever går in för sina roller. A+!!!). Haha, score för mig :D
 
Annars har dagen gått ut på att sova. En powernap på tre timmar var tydligen behövligt. Det är en av mina favoritsysslor, så varför inte. Haha. 
 
 
Ska snart iväg till ett ställe downtown. Gratis champagne kan man ju inte motstå. ;) Haha nä då. Men det blir ingen sen kväll idag. Ska vara iväg hela dagen i morgon i L.A då konserten väntar. Ska bli så jäkla roligt! :) 
 
Hoppas ni mår bra. Puss & kärlek. 
 
 

Kommentarer :

#1: GoForFit

Uscha vad jobbigt med ryggen :( Hoppas det går över snabbt som attan! :) Springer du på stranden? Brukar ju vara rätt bra underlag annars, mjukt (och extra jobbigt. Grym träning!)
Önskar jag hade haft en strand att springa på. Jag menar, då kaaanske jag hade ryckt upp mig och fått in lite kondition i min träning emellanåt också, hahah ^^

Svar: Jag försöker att inte springa på stranden då mina vader inte riktigt pallar det! Haha. Men springer på gräs eller asfalt. :)
Jaa.. Att ha en strand att springa på är så jäkla underbart. Får mig mer motiverad :)
Cecilia Rosell

skriven
#2: M

Hej fina du!
Jag har läst din blogg länge, när du bloggade på "vagenupp" - innan du gick i behandling och sen under din behandling. Du är en otrolig inspiration för mig som också är sjuk i anorexi och försöker bli fri(sk).

Jag har lite funderingar och frågor, om du känner för att kontakta mig så lämnar jag min e-post. Om du orkar och vill, förstås.

Kram!

skriven
#3: Stina

Trist med ryggen! Men den gamla tanten är definitivt bara en illusion - min 77åriga mormor hade aldrig hängt med i ditt tempo haha.

Gud vad kul med teater! Vad handlade den om? :-) (Har själv gått en kurs i det och satt upp Gökboet, skitkul)

skriven
#4: Ida

Hoppas ryggen blir bättre snart annars får du uppsöka en kiropraktor eller så.
Du vet ha det underbart over there :)
Vore supekul att ses när du är hemma igen :) Om du vill såklart...


Svar: Hoppas också att det blir bättre snart!
Det är klart att jag vill. Utan tvekan :)
Cecilia Rosell

skriven

Kommentera inlägget här :