Brunch!

American brunch.

Som det ska vara! Efter skolan åkte jag och pojken min till ett mysigt ställe och åt god brunch (frukost för honom, lunch för mig). Haha. Allt man kan tänka sig. Så-jävla-gott. Älskar sådan mat. Omeletter, ägg, toast, pannkakor, frukt... Matkoma deluxe. 

För mig blev det en omelett med svamp, spenat, skinka, ost osv. Och pannkakor och färsk frukt! Pannkakor med lönnsirap alltså. Damn. 


Och jag har släppt på alla mina gränser, kontroller, spärrar... Ja, allt vad dumma tankar innebär. Inget kvar. Lever livet lite för mycket till och med. Men jag orkar inte bry mig. För både kropp, knopp och jag mår grymt. 

Puss

Kommentarer :

#1: J

Vad kul att du trivs och mar sa bra :)!!!

skriven
#2: Elin

Vi lever ju bara en gång, så att leva för mycket går nog inte ;) Men att leva fullt ut, dvs göra vad man själv vill, är fullt möjligt :)
Och med det där som lunch så kan vi snacka livskvalité, att välja vad man vill plus pojkvän som sällskap :)

Svar: Frukost är bäst dygnet runt, och jag älskar verkligen amerikanska pannkakor, :D
Cecilia Rosell

skriven
#3: Liselotte

Hur många personer som ligger på sin dödsbädd tror du säger "Jag ångrar att jag levde lite för mycket det där åren när jag var ung och pigg och hängde i USA" ? ;-)

För övrigt tror jag att vi, som haft lite för många gränser, gör rätt i att kliva över dem rejält då och då - lite rebelliskt sådär, visa att vi kan, att det går, att livet är fritt...

Svar: Sant så sant!! Haha. Kommer inte ångra denna tiden, den saken är säker. :) Men nu blir det en lugn helg!
Cecilia Rosell

skriven
#4: f

Så fantastiskt underbart att höra! Jag börjar själv känna samma sak. Kontrollen och tankarna släpper nästan mer för varje vecka och jag har inte mått så här på år och dar. Man trodde aldrig att det skulle vara möjligt när man befann sig där nere. Din blogg har verkligen varit en av mina största inspirationskällor till att kämpa, så tacksam för att du delar med dig :D

Svar: Ååh! Blir så glad över att höra det. Ta dig i mål och du kommer aldrig vilja gå tillbaka till det sjuka!!!! :)
Cecilia Rosell

skriven
#5: ISA

åh lycka att läsa! hoppas Cali gör samma underverk för mig ;))

Svar: I promise. Detta landet kan verkligen göra underverk ;)
Cecilia Rosell

skriven
#6: Stina

:D Lovely

Svar: Supergott!!!
Cecilia Rosell

skriven

Kommentera inlägget här :