BBQ och solnedgång.

Hey guuurlz. (And boyz?)
 
Hoppas ni lever och mår bra. Har inte orkat känna efter hur jag mår idag. Vet bara att jag har alldeles för mycket saker i huvudet. Och bästa medicinen för det – löpning. Så har precis kommit hem efter en löprunda på stranden och nu äter jag latemansmiddag.
Det känns konstigt (och tomt) att inte ha någon som man verkligen kan prata med här. Jag menar, verkligen prata. Här är det happy face-mode hela tiden. Känner för att ligga i min säng i två dagar och bara vara. Det hade vart skönt. Fast hade nog tröttnat efter några timmar. Haha.
 
Men jag mår bra! Gårdagen var rolig. Startade med BBQ för alla Kaplanstudenter. Rätt många med andra ord. Burgare och annat gott. Och solnedgången var amaaaazing. Kolla bara på detta:
 
 
Efter det så gick vi till en stor fest här i närheten. Som såklaart avslutades av polisen. Dom är fan överallt. Trillade i säng vid halv fyra-tiden och sov till halv ett. Så man kan väl säga att jag äter lunch nu, halv sex på kvällen. Haha. Dagarna blir uppochnedpå här. Men det är väldigt okej! :) 
 
Så underbara dagar här. Detta stället är verkligen unikt. :) Nu ska jag städa och tvätta.
Ha en bra lördag mina vänner. PUSS
 
 

Kommentarer :

#1: Elin

Ibland måste man bara vara och samla lite energi. Du kommer klättra på väggarna men du kommer ju ha meeeer energi!
Ser helt fantastiskt ut på bilderna! :)

skriven
#2: ISA

inte konstigt du blir trött gullis, allt verkar ju gå i 120 därborta. helt normalt :) Vi kan PRATA när jag kommer, haha!

skriven
#3: Stina

Efter så många poliser på rad hade jag nog först misstänkt det som ett prank och att den sjuttielfte i ordningen egentligen var strippa... känns lite typiskt USA enligt filmerna hahaha.

skriven

Kommentera inlägget här :