BBQ och solnedgång.

Hey guuurlz. (And boyz?)
 
Hoppas ni lever och mår bra. Har inte orkat känna efter hur jag mår idag. Vet bara att jag har alldeles för mycket saker i huvudet. Och bästa medicinen för det – löpning. Så har precis kommit hem efter en löprunda på stranden och nu äter jag latemansmiddag.
Det känns konstigt (och tomt) att inte ha någon som man verkligen kan prata med här. Jag menar, verkligen prata. Här är det happy face-mode hela tiden. Känner för att ligga i min säng i två dagar och bara vara. Det hade vart skönt. Fast hade nog tröttnat efter några timmar. Haha.
 
Men jag mår bra! Gårdagen var rolig. Startade med BBQ för alla Kaplanstudenter. Rätt många med andra ord. Burgare och annat gott. Och solnedgången var amaaaazing. Kolla bara på detta:
 
 
Efter det så gick vi till en stor fest här i närheten. Som såklaart avslutades av polisen. Dom är fan överallt. Trillade i säng vid halv fyra-tiden och sov till halv ett. Så man kan väl säga att jag äter lunch nu, halv sex på kvällen. Haha. Dagarna blir uppochnedpå här. Men det är väldigt okej! :) 
 
Så underbara dagar här. Detta stället är verkligen unikt. :) Nu ska jag städa och tvätta.
Ha en bra lördag mina vänner. PUSS
 
 

Neon.

ThinkPink.
 
Mitt motto. Och nu är håret verkligen knallrosa. :) Känner mig så hemma i detta. Vad tycker ni? Blond eller rosa? Personligen föredrar jag det här bortsett från att man måste ta hand om detta så mycket bättre. Och så förstör man alla världens handdukar. Och kuddar. Och vita kläder.
 
Men det är så värt det. 
 
 

Konsert i L.A

Okej. Lyssna på detta;
Maroon 5, Pharell Williams, Ariana Grande, Mary J Blige... Alla på samma gång och jag var där och kollade!!! Helgrymt. Men timmarna innan det var kaotiska. Vissa av tjejerna hittade inte sina biljetter, galet mycket trafik och jag var illröd i ansiktet av stress. Och så tycker jag inte om att köra bil här i USA. Men jag tog oss fram och tillbaka till L.A utan krockar. Haha. Tre timmar dit och 1 och en halv tillbaka. Jävla trafik alltså. Kom fram till konserten 15 minuter innan det började.
Det var ingen riktigt konsert. Mer en inspelning av en Julgrammy som sänds den 5 December. Så det var omtagningar och de regisserade publiken. Och alla var så galet fancy, förutom vi. 
 
Det blev en riktigt bra kväll, tillslut. Somnade för sent som vanligt och vaknade för tidigt för att gå till skolan, som vanligt. Börjar bli van nu! Och idag har jag vart och lämnat tillbaka bilen som vi hyrde. Och självklart krånglade det också.
 
Tre dåliga bilder :))) 
 
 
Och en sista sak också... Jag åt fucking PIZZA igår för första gången på så många år så jag har tappat räkningen. Har skjutit fram det alldeles för länge utan anledning. Tog en stor slice i farten då det var det enda som fanns att erbjuda. Med salami och "köttbullar". Galet gott och vafan. Det där ska jag äta oftare! :)