Party, party.

Gäsp.

Långa, fartfyllda dagar tar på en. Man mår som man förtjänar. Med andra ord jäkligt bra faktiskt. Haha. Hade en väldigt bra kväll igår. Började med grillning hos Ellie och slutade i Göteborg med massa öl och vin. 

Har precis ätit frukost. (Klockan är snart ett...) Heehh. Men det blev en dubbelmacka med ost och skinka + en bar vid fyra inatt. Så då är det okej! Nattamat är så jäkla gott. Nästan lika gott som frukost. Men bara nästan. 


Ska in till Göteborg nu igen. Och äta thaimat å träffa vänner.
Puss.

Långhelg.

Godfredag!

Har ni det bra? Hoppas det. Varje dag för mig är så jäkla härlig nu för tiden. Har vart hos pojken sedan i onsdags. Badat, solat och ätit middag tillsammans med några på Jensen. Fått massa färg i ansiktet, så nu har jag ännu mer äpplekinder än vad jag egentligen har. Haha. Men det är okej! 

Men nu är jag påväg till lilla E. Där ska det drickas vin och grillas lax till middag. Och ikväll blir det utgång! Tar igen alla missade öl och vin-kvällar från tidigare år. Njuter för fullo. Och vi är faktiskt livets dryck. (Och Cola). Hehh.


Tack för tipsen som Sthlm. Får se vad jag hinner med! Annars så ska jag, Jojo och lilla E upp dit om dryga två veckor. Fyra dagar i storstaden tillsammans med mina pinglor. Jag Längtar som fan!!!

Hoppas ni får en bra fredag oavsett vad ni hittar på. Puss och kram. 

Stockholm.

Hej, igen.

Om en vecka åker jag upp till Sthlm för att fixa visum hos ambassaden. Ska på någon intervju där. Åker upp själv över dagen bara. Men har ändå köpt biljetter så att jag har en heldag där uppe. 

Så.  Om det är några stockholmare som läser så vill jag ha tips på goda lunchrestauranger och annat som man kan tänkas hinna göra på några timmar.

Kanske är det någon som hinner ses till och med?