Spenatsoppa.

Spenatsoppa.
 
Tycker ni om soppa? Jag älskar det. Och det kan ätas året om. Det finns ju både soppor med sommar och höstsmaker. En mustig gulaschsoppa på hösten och en ängasoppa på sommaren. Men mina favoriter har alltid varit minestrone och spenatsoppa. Riktigt gott!! 
 
Provade på många soppor på Capio. Sopptorsdag, som sagt. Hann med en del varianter under alla månader. Gjorde ofta spenat eller räksoppan när jag bodde i lägenhetrna. Sååå.. här kommer ett gott och väldigt enkelt recept.
 
Till 2 personer.

– 8 dl mjölk
– Hackad spenat (Fryst eller färsk.)
– 1/2 gul lök
– 1 msk smör
– 1 buljongtärning (grönsaks)
– Maizena att reda soppan med
– Salt och peppar
 
 
How to do:
Finhacka löken och fräs i smöret. Häll på mjölk och smula i buljongtärningen. Lägg i spenaten. Smaka av soppan med salt och peppar. Red med maizena till önskad konsistens. Simple as that!!
 
 
Servera med två ägghalvor + macka och ett glas mjölk och du har et perfekt måltid.
 
Smaklig spis.
 

Samma, bra visa.

Godkväll.
 
Det är samma visa varje vecka nu för tiden. Jag kör slut på mig själv på helgerna på ett jäkligt härligt sätt, sen behöver jag sova igen mig i en vecka. Sen blir det samma sak igen! Haha Vi dansade oss igenom gårkällen och tog sista tåget hem. Sov sedan tre timmar i natt men har ändå lyckats vara väldigt pigg idag.
 
Det har vart helt sjukt underbart väder idag. Folk går i t-shirt och sitter ute och äter glass. Även jag har vart ute mycket idag. Underbara vår! Och vet ni? Om exakt två veckor så sitter vi på ett plan till Kina (!!!). Längtar som tuuuusan. :) Kommer bli en grym resa med världens bäste resesällskap. Tacksam. 
 
 
Maler bara på om mina dagar. Händer ju inte asmycket i mitt liv nu liksom. Så har inte så mycket att skriva om. Men det får ni stå ut med. Eller jo, det är klart att det händer mycket i mitt liv. Gör ju massa skoj om dagarna!! Allt flyter liksom på. Och jag skrattar, verkligen skrattar. Och jag pratar, lyssnar, öppnar mig och tja.. har ett lugn i mig.
 
Önskar er en fin kväll. Puss, kram och kärlek.

Hund.

Världens sötaste hund. Lilla Wille.
Ska också ha hund när jag blir lite äldre. Älskar djur. Sällskapligt och fyllda mer kärlek.