Workwork

Godkväll.

Äntligen tid att ta det lite lugnt. Dagen har gått i ett. Men nu är jag hemma. Och det är alltid skönt att komma hem tycker jag. Oavsett hur lugnt man tar det på en resa så är det ändå en omställning. 

Men dagen då? Jo, den har bestått av trädgårdsarbete från 12 på förmiddagen tills nu - kvart över tio på kvällen. Herrejäklar vad man får gjort när man är sju stycken som är i gång. Och en joggingrunda hann jag med också. Skönt som fan efter att inte ha tränat på över tre veckor. Men har varken haft tid eller lust faktiskt. Och varför göra något man inte vill?! Vore dumt. Suget/orken kommer och går och jag är så förbannat glad att jag klarar av att finna mig i det.


Ska snart sova! Ska upp tidigt och åka iväg med båten. Ha en mysig kväll.

Puss och kram fina ni.

Sverige.

Godkväll fina ni.

Har snart avverkat 13 timmar on the road idag. Jäkla länge men samtidigt lite mysigt. Har skrattat, pratat, sjungit och ätit drive thru-mat hela dagen känns det som. 

Gårdagen i Amsterdam var bra. Även ifall det öste. Verkligen öste ner regn. Men det ska inte få stoppa två turister. Haha. Satte oss på våra cyklar och åkte in till stan. Sov förbi frukosten så bestämde oss för en brunch istället.

Club. Med rökt lax och créme cheese.

Tja, 50% av intaget under denna resan har nog bestått utav mackor. Mackor med massa goda pålägg och fyllningar. On the road-mat, helt klart. Men även en massa annat - såklart. :) Men jag är en mackälskare utan dess like. Så jävla bäst!! 

Snart hemma. Puss och kram. 
Amsterdam.

Godmorgon!

Vet ni vad jag gör? Jag ligger på en båt och lyssnar till spöregn och åska i Amsterdam. Why not, liksom. Haha. Kom hit igår efter en jäkla massa timmar i bilen. Hann se massa av staden redan igår. Spännande ställe, minst sagt. Och mysigt, såklart. En riktigt mysig stad är det. Hyrde cyklar vid elva igår kväll och cyklade igenom hela staden kändes det som. Efter en jäkla massa letande kom vi tillbaka till hotellet några timmar senare iallafall. (Skyller på Amsterdam och alla dess roligheter......hehe). 


Om det slutar regna någon gång så ska vi ut med cyklarna hela dagen idag också. Och i morgon åker vi hem.

Puss och kärlek.