Ofrivillig paus.

Hej.. Det var ett tag sedan vänner. 
 
Har haft både en frivillig och ofrivillig paus. Den ofrivilliga berodde på Magsjuka. Spydde över 20 gånger på ett dygn. Och jag är fortfarande inte helt återställd. Mitt huvud snurrar och magen är kass. Men nu behåller jag åtminstånde maten. (Thanks god). Hatar när man inte ens får behålla en klunk vatten. Kände mig så ynklig och ville bara hem till maaammaa. 
Har inte vart magsjuk på flera, flera år. Men nu kom oturen till mig. Dock är jag inte ensam. Sju andra personer i min omgivning åkte på samma sak. Skönt att det kom nu och inte över jul i allfall. Nu är det gjort för ett bra tag framöver. 
 
Nåväl. Den ofrivilliga pausen berodde på Thanksgiving. En riktigt, amerikansk Thanksgiving. Så kul att få vara med om det. Åkte hem till min rumskompis familj som bor i San Bernardino, lite söder om L.A. Där var hela hennes familj samlad och jag åt så mycket mat att det inte gjorde något att jag blev magsjuk. Haha. Hade kunnat hålla mig på den maten en vecka. Så-mycket-gott. 
Och så var det kul att få se en ny stad. Annorlunda jämfört med Santa Barbara. Man kan verkligen ta del av allt i USA. Fattigdom, rikedom och alla möjliga kulturer. 
 
Två sådana här stora kalkoner fanns på bordet.
 
Thanksgivinglunch med skolan
 
Annars? Allt rullar på som vanligt. Och så såg jag att jag stannar tills i slutet av Mars, börjar på April och inte tills slutet av Februari. YEY på den. Haha. Bra koll Cecilia, verkligen. Men det tackar jag för!
 
Nu ska jag tvätta ur färgen ur håret. Mer roooosa. PUSS
 
 
 

Kommentarer :

#1: Elin

Usch aldrig kul med magsjuka! Det tar ju alltid några dagar att återhämta sig, men det är skönt sen när allt är vanligt igen :)
Härligt att få stanna lite längre än vad du trodde :)

skriven
#2: Stina

Thanksgiving måste va' det perfekta sättet att återhämta sig efter magsjuka haha. Förstår att det var kul att uppleva det på riktigt :-)

skriven

Kommentera inlägget här :