Söndag.

Slappa, slappa söndag.

Vaknade efter tolv idag och var inte ens utvilad. Haha. Var på hejdå-fest för min roomie igår och la mig sent. Så nu kommer jag att vara själv i mitt rum i några veckor igen. Skönt, om man får erkänna det. Behöver mitt eget utrymme ibland. 

Har haft en bra helg. Kollat på solnedgången och ätit alldeles för mycket paj. Och så har jag shoppat, festat, sovit och umgåtts med härliga människor. Tänk att min familj kommer om två veckor. Galet vad tiden går.

Och folket börjar lämna SB nu. Många som åker hem! Tråkigt för lilla mig.

Vad sägs om denna solnedgången?


Skola i morgon igen. Är redan skoltrött. Känner även att jag lär mig mer utanför skolan än på lektionerna. Plus att en del jag möter tror att jag är från Californiaaaa. Plus till min engelska alltså :D haha. Självförtroendeboooost.

Nu ska jag laga mat, eller nåt. Eller äta gröt för att jag är lat. Haha.

Puss

Solnedgång.

Hey.
 
Kolla på denna underbara solnedgången. Tog bilen upp till bergen för att kolla på solnedgången. Och det gjorde vi bannemej rätt i. Magiskt. Verkligen magiskt. 
Ska förmodligen campa i helgen. Med andra ord kommer vi sova med en sådan här utsikt. Om det inte regnar. Haha.
 
Och nu ska jag på julparad!
 
 

Ofrivillig paus.

Hej.. Det var ett tag sedan vänner. 
 
Har haft både en frivillig och ofrivillig paus. Den ofrivilliga berodde på Magsjuka. Spydde över 20 gånger på ett dygn. Och jag är fortfarande inte helt återställd. Mitt huvud snurrar och magen är kass. Men nu behåller jag åtminstånde maten. (Thanks god). Hatar när man inte ens får behålla en klunk vatten. Kände mig så ynklig och ville bara hem till maaammaa. 
Har inte vart magsjuk på flera, flera år. Men nu kom oturen till mig. Dock är jag inte ensam. Sju andra personer i min omgivning åkte på samma sak. Skönt att det kom nu och inte över jul i allfall. Nu är det gjort för ett bra tag framöver. 
 
Nåväl. Den ofrivilliga pausen berodde på Thanksgiving. En riktigt, amerikansk Thanksgiving. Så kul att få vara med om det. Åkte hem till min rumskompis familj som bor i San Bernardino, lite söder om L.A. Där var hela hennes familj samlad och jag åt så mycket mat att det inte gjorde något att jag blev magsjuk. Haha. Hade kunnat hålla mig på den maten en vecka. Så-mycket-gott. 
Och så var det kul att få se en ny stad. Annorlunda jämfört med Santa Barbara. Man kan verkligen ta del av allt i USA. Fattigdom, rikedom och alla möjliga kulturer. 
 
Två sådana här stora kalkoner fanns på bordet.
 
Thanksgivinglunch med skolan
 
Annars? Allt rullar på som vanligt. Och så såg jag att jag stannar tills i slutet av Mars, börjar på April och inte tills slutet av Februari. YEY på den. Haha. Bra koll Cecilia, verkligen. Men det tackar jag för!
 
Nu ska jag tvätta ur färgen ur håret. Mer roooosa. PUSS