Lite bilder från resan.

Lite bilder från de senaste dagarna. 

Var på nöjesfält.

Och åt dyr glass

Och hälsat på säga hundar.

Och så har vi druckit drinkar

Och ätit ännu mer god mat.

Mer kommer :)Sista dagen!

Godkväll mina fina vänner.

Sista dagen alla redan. Det känns som vi har vart borta länge men samtidigt har det gått väldigt fort. Bra kombination. Har verkligen haft en så galet bra resa. Tänk er själva att få resa iväg till Kina med sina älskade vänner och få uppleva massa saker tillsammans. Det rekommenderas ;) 

Det bästa? Svårt att välja bara en sak. Men dagen då vi cyklade runt sjön i Hangzhou får MVG av lilla mig. Men även alla goda middagar, skrattstunder, , utgångarna, nöjesfältet och tja.. Det mesta får nog egentligen MVG. :) 


Planet går tidigt i morgon bitti. Tycker alltid att det känns lika konstigt att vakna i Shanghai och somna i sin egna säng i Alingsås. 

Hörs när jag kommer hem igen. 
Puss och kram!!


Härligt.

Frihet.

Livet är så härligt när man är fri. Har ni inte testat på den känslan än så är det nog fan dags snart. Livet tickar. Ta tillvara på det. 

Man kan må bra. Bara man ger sig fan på att nå just dit. Dit man själv vill, på riktigt.

Testade på Shanghais uteliv igår. Blev en häxblandning på både vin, öl och drinkar så i morses tog vi oss en välbehövlig sovmorgon! Dansade på scenen med ett liveband (haha, galet - men galet kul), spelade spel med ett gäng kineser, sjöng, skrattade och hade bara en jäkligt bra kväll. Tack för det :) 

Jag, igår.

Har haft en lugn dag idag. Har vart hos en frisör och fått "treatment" för håret. Inpackning och hela köret. Det är härligt att skämma bort sig själv ibland. :) 

Precis ätit middag på en god, fransk restaurang. Lammspett med couscous. Inte så franskt, men ändå. Haha. Gott för det! :) Lär somna tidigt idag.

Puss, kram och massa kärlek.