Vår, sommar, höst och vinter!

Det måste vara vinter för att man ska uppskatta sommaren?
 
Ja, eller något sådant tjaffs. Hittade en liten bild på mig och den fick mig att längta just dit, till sommaren! Fick mig ingen riktig sommar i år. Med sol, bad och långa nätter och allt vad det innebär. (Men jag träffade mina två små vänner, vilket jag är förbannat glad för). Dem hade jag nog aldrig träffat annars. 
 
Har redan roliga saker att se fram emot nästa sommar. Det är faktiskt inte långt dit.
(Bara ett halvår....)
 
Vår, sommar, vinter eller höst? Alla årstider har förvisso något speciellt. Våren är mysig då man har allt det bästa framför sig. Och så fyller jag år på våren också! Sommaren är sommaren och det säger sitt. Men även den har sina dåliga bitar tycker jag. Rastlösheten (bland annat.) Hösten är lugn och inte speciellt kravfylld. Mörkt och bra mysväder. Dock kan vi skippa vintern! Om det inte vore för julafton då. Den dagen tycker jag om. Resten, njaa! 
 
 
Har ni någon speciell favoritårstid och varför?
 
 

Lördag & Currykryss

Godmorgon Lördag.
 
Hade en lugn kväll igår. Nybakade pepparkakor och varma mackor framför idol. Synd att Erik rök ur Idol. Och jag tyckte nästan synd om Kevin. Han såg på något sätt ut att skämmas över att han gick vidare. Han tyckte förmodligen att det kändes fel att han gick vidare och inte Erik. Nåväl. Det är Sverige som röstar. Men jag tyckte han var rätt duktig igår ändå. 
 
Mår lite halvtaskigt idag. Sovit halvtaskigt och vaknat med en falsk bakfylla, fast man bara drack julmust igår. Huvudvärk och hela kitet. Ska i allafall dra iväg och träffa mina goa vänner lite senare. Kanske ett glas rödvin kan bota huvudvärken. I wish. Har föresten möblerat om om i mitt rum så jag ska kunna sova bättre. Magnetfält hit och dit och jag kan inte låta bli att tro på sådant (tarms?). Var fjärde meter bildas det ett såkallat Currykryss. Vistas man för länge i dessa kryss så mår man inte bra. Man ska tex inte ha sin kontorsstol eller säng stående mitt i detta kryss. Så nu provade jag att möblera om så jag ska komma ifrån de där kryssen. Haha. Skratta om ni vill, men det är bannemej värt ett försök. 
 
Men erkänn; Tror inte ni också på lite sådana här saker? A-brunnar, svarta katter osv.
 
Frukostgegga.
 
Dagens Horoskop:
"Om du verkligen kunde planera allt in i minsta detalj skulle många av livets oväntade glädjeämnen aldrig hända. Försök att inte bekymra dig men var uppmärksam på de gömda skatterna i livet
så att de inte undgår dig i dina försök att ha full kontroll över situationen."
 
Tar åt mig av de där orden och startar dagen. Ha en bra lördag.
Kram!

 
 

 
 

Here comes the sun.

Hej!
 
Trots att jag är helt ledig (förutom helstidsjobb med mig själv) på dagarna så kan jag inte låta bli att tycka det är förbannat skönt att slänga sig i soffan en fredagskväll! Något speciellt med den här dagen. Antingen fullt ös eller som idag, myskväll framför teven. Eller en kombination, vad vet jag!
Men idag laddar jag med varma mackor, nybakade pepparkakor och julmust framför Idol. En bra kväll för både kropp och knopp. Har dessutom inte hunnit äta några peppisar iår. Så kände att det var på tiden!
 
Hittade en del på stan i allfall. Mysig dag med syster. Och det går inte att låta bli att klappa sig själv på axeln en dag som idag. (Ja, för man får klappa sig på axeln precis hur mycket man vill). För ett årsedan hade inte en sådan här dag gått ihop för mig – alls. Och jag är så evigt tacksam att det faktiskt fungerar nu, utan att bry sig ett dugg. Mycket slänger jag iväg med en axelryckning. Jag anpassar mig men har samtidigt rätt att hävda mina önskemål precis som alla andra har. Rätt normalt, om jag får säga det själv. Det blir rätt, men på ett annorlunda vis. För rätt måste det bli. Och just därför ser jag till att hävda mig, så det blir bra! Tja, ni fattar hoppas jag.
 
 
Sprang på en rolig skylt. Fast, jag tror minsann att man sabbar mer än endast fjorton dagar. Iallafall för somliga. 
Nåväl. Hoppas ni har en bra fredag mina vänner! Kram och kärlek till er.