2013 - 2014

Nyårsafton!

Vilket jäkla år det har varit hörni. Upp och ned men det slutar på topp. Ser fram emot ett nytt år. Och nyårslöfte? Livsnjutare. Det håller i alla lägen och det går att leva upp till. Ska njuta, skratta, leva och må bra. Precis som alla borde göra - varje år. En bit kvar till en helt bra vardag. Men d-a-m-n, jag är snart där!! 

Och ni kan också, om ni vill. Med envisa, nyfikenhet och vilja kommer man långt. Lovar. 

Lunch på balkongen. 

Har många mål och planer inför det kommande året. Men det får jag skriva i ett annat inlägg. Hur som så kommer det bli en fint år. Det säger min magkänsla! 

Precis ätit lunch på balkongen. Visst ser det mysigt ut? Skönt med lite vårkänslor. Suttit och solat till och med. Skönt!! 

Gott nytt år till er och ha en bra kväll. 
Take care. Puss 

Frågelådan!

Hej vänner!!

Har det baara bra. Vart och badat i varma källor idag. Uppvärmt av lava, typ! Haha riktigt härligt i allafall. 

Men jag är lite seg på att uppdatera nu då jag knappt har internet. Lovar att ni har att vänta massa bilder och skriverier när jag kommer hem! :) Men så länge tänkte jag ha frågelåda. Frågor, önskerubriker, tips, råd, eller bara något på hjärtat? Fråga på. Ni har gott om tid på er. ;D 

En gamling på mig. (Somras)

Hoppas ni mår bra! Nyårsafton i morgon. Då väntar teppanyaki, sushi och rödvin! DET blir grejer :)
Hoppas ni mår bra. Kram från mig.

Gibraltar!

Heldag i Gibraltar. 

30.000 i ett helt land. Plus en massa apor då. De försökte sno min mat och det slutade med att jag kastade all frukt i ett stup. Haha 
Nu ska vi till Marbella och äta innan vi ska tillbaka till lilla lägenheten. 
Mycket som snurrar, faktiskt. Men försöker slå bort det så gott jag kan. Tar tag i tankeverksamheten när jag kommer hem istället.

Kram